Sziveske kérdése:
Mi voltál legutoljára farsangon?
Figyelt kérdés
ha nem mostanában akkor régebben. Ha valamelyikre nem emlékszel ami ezsedbe jutott ami volt ,gondolom valamelyikre emléskszel.De ha nem a akkorird hogynem emlékszel.2012. márc. 20. 06:58
41/53 anonim válasza:
Áhh, ezért nem megy el a rossz idő, mert olyan jelmezbe öltöztök, amivel már nem tudjátok elijeszteni a telet. =|
Vicc volt: na szóval: oviban, meg általánosban volt ez nagy divat még szerintem negyedikig kb.
Oviban, amire emlékszem az leopárd, meg pillangó(de én mindenkinek lepkét mondtam, hogy fiúsabb legyen:D)
Általánosban: pingvin, darázs, huszár, és....nem tudom, ezekre emlékszem.
20F XD(komoly :D, menő volt a lepkés cuccom)
43/53 Gerezd válasza:
Én legutoljára Rocky Balboának öltöztem..a Bevonuló zene is megvolt :)
44/53 anonim válasza:
Suzuki Swift, olyan lépcsős hátú...
46/53 A kérdező kommentje:
nagyon jók XD XD
2012. ápr. 14. 14:51
47/53 anonim válasza:
Én legutóbb muskétás voltam,tavaly scooby-doo
Többre nem emlékszem.
48/53 anonim válasza:
én dugóhúzó! egyszerú megcsinálni, csak rossz mert mindenki rálép ahogy húzam magam mögött
49/53 anonim válasza:
Én másodikban autószerelő, harmadikban gésa, negyedikben lovacska voltam.:) Kiscsoportban pedig gomba.:D
50/53 anonim válasza:
A simem, hogy is mondjam, nem igazán értették, no de mindegy : DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!