Tudtok jó ötleteket farsangra?
Több személyes - csoportos - jelmez játszik?
Voltunk százlábú - öten egy piros textilből vart csőben, ami alul ki volt vágva és az első a két karját előre nyújtva "adta" a csápokat. Olyan előrehajolva összekapaszkodott vonatozás-szerűre gondolj
Másik tippem is ilyen.
Nagy sikert aratott egy csoport a "divat az őskortól napjainkig" című számmal. Ősasszony birkabőrben, csontokkal, lovagkori hölgy csúcsos fejdísszel, 19. századi nő krinolinos ruhában és egy modern, "kortárs" cuccba öltözött lány.
Tengerész: Tengerész sapka, fehér ing, fehér zakó kék jelzéssel, fehér élére vasalt nadrág. Lányként voltam tengerész, abban a buliban az én jelmezem volt a legjobb.
Matróz: Matróz sapka, csíkos póló.
Egyik farsangi bulin két fiú öltözött be: egyik havai mintás ing+ rövid naci az is virágos kitűzőn" vállalkozó", a másik fiú magas vékony öltöny napszemüveg kitűzőn "testőr"
Harmadik fiú nem tudjuk mi volt de csini lett: szőke paróka tütü(balerinák hordják) alatta szívecskés alsó naci szőrös láb magassarkú cipő.
Nekünk mindig jó jelmezeink voltak!
Egyszer voltam kakas, sok papírlapot egymásra fektetve, formára vágva, felvarrva egy pulcsira és harisnyára lett belőlem kakas, karton csőrrel és tarajjal :D
Egyszer tesóm volt vadanygyal, angyali lepedőben szarvas fejjel :D
Ő jegesmedve is volt, coca-colával a kezében :D
Ketten voltunk a banya és Jancsi. A banya a hátán cipelt egy nagy karton dobozt ( megfestve kemencének, a kémény füstölt is egy füstölőtől :D) Jancsi pedig előtte sétált és beledugott egy lapátot, mintha azon ülne a banya ( volt szivacsláb, ami lógott kifelé) :D mintha Jancsi épp belerakná őt a kemencébe! :D
Mi is mindig nyertünk vmit ezekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!