Ötletbörze: minek öltözzön 11-es osztályunk? Vagy minek öltözzek én (16, l)?
Kalóz
Fejkendő, esetleg szemtakaró a félszemű kalóznak, borosta mondjuk fekete szempilla spirállal készítve, mindenféle színű ing a hasadon megkötve, térdnadrág, térdzokni félcipő.
Kampókéz. Egy barna kartonpapírból hengert csinálsz amibe kb könyökig belefér a kezed. A végére kartonból kampó formát készítesz és bevonod alufóliával.
Vámpír
Hátra fésült leszorított haj, fehér arc, feketével kihúzott szemek, a szád sarkában egy vércsík vörös festékkel. A ruha fehér ing csokornyakkendő, fekete nadrág, fekete köpeny.
Ezen az oldalon szuper ötletek vannak.
Nekem még mindig az én ötletem tetszik a legjobban. :)
Egy készlet színes ceruza legyen az osztály.
-Macskanő
-Sziámiak / egy barátnőddel mondjuk/
-Láthatatlan ember
-K*rvának
-Katica /ez akkor vicces ha Katalin a neved/
-Kés,villa,kanál/olló / ha többen vagytok akkor egységes/
-Busó
-Gyümölcsnek
Háhá! Köszi az ötleteket!
A cica nekem kicsit merész lenne, azt hiszem. Vámpírok nem szeretném, ha lennénk. A kalóz jó ötlet. És a színesceruzák! ZSeniális! :D ... csak ott meg az a gond, hogy nem csak jelmezfelvonultatásról lenne szó, hanem egész estés programról, és egy papírhengerben (így képzeltem el) nem lenne túl kellemes lenni.
Egymásnak...
Mármint a barátnőd beöltözik neked te meg a barátnődnek?
A gyümölcs alatt meg pl:. meglehet azt csinálni hogy lila lufikat ragasztasz/kötsz magadra és szőlő leszel...
de ezt kis csokikkal is meglehet csinálni
és ez még valamennyire egyedi is lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!