Nyerő ötlet farsangra 5. -eseknek?
Akár beöltözhetnétek egy adott témára koncentrálva. Hányan vagytok? Ha nem túl sokan, akkor eljátszhatnántok akár a Hófehérke és a hét törpe meséjét és persze mindenki szerepéhez mérten beöltözne...
Mi a haverokkal Halloweenkor Piroska és a farkas témájában öltöztünk fel, én voltam a Piroska, párom a nagymama (rocker nagyi lett:)), barátnőm lett a vadász, kolléganőm pedig a farkas. :) Mindenkinek tetszett.
Egy készlet színes ceruza.
Egységesen csináljátok, hogy mindenkinek egyforma legyen, csak a színe más.
Mi 5.-ben a lányok pon-pon lányoknak öltöztek és egy konkrét táncot adtunk elő aminek a vége egy ember pirami lett.. a fiúk pedig repperek voltak és brékeltek meg stb... Mi ezzel 2.-ok lettünk.. De: Mi (tavaly) 6.-ban mivel az ofőnk töri tanár ezért a lányok istennőknek öltöztek a fiúk pedig isteneknek,a produkció lényege: Az istenek bent voltak a Való Világban és éppen akkor volt a kiválasztás és természetesen minden isten és istennő be vonult majd pedig 1x-csak meg jelent a viszály istennője aki egy kis vitába keveredett.. (ennél a jelenetnél lehet vicces szöveget mondani) Majd pedig be gurították az arany almát amiért természetesen minden istennő megvolt bolondulva ezért egy ˝tojás kvízzel˝ oldottuk meg a helyzetet ahol a műsor vezető kérdéseket tett fel és aki tudta az a fején el tört egy tojást! De a műsor közben nálunk még az osztály legkisebb gyereke fel vett egy nagy méretű pelenkát és arra táncolt egy mr.Bean zenére...
Természetesen a műsor végére az összes istennő tiszta tojás lett... De a műsor közben még ki találhattok vicces szövegeket,poénokat (mi is ezt tettük)
És hát nem kell mondanom hogy meg nyertük a farsangot is, mert az összes zsűri már a hasát fogta a nevetéstől!! Ajánlom mindenkinek mert ezzel biztos a siker :))
Az istennős jelmezt lehet varratni vagy akár egy lepedővel meg oldani,de az isten jelmezt is egy lepedővel könnyen és egyszerűen meg lehet oldani! Remélem segítettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!