Ünneplitek valamilyen módon a farsangot?
Díszítés, fánksütés, farsangi buli vagy valami?
Én fánkot szoktam sütni ilyenkor, az év többi szakában soha.
10-es mit nem értesz rajta??
Nem az összegyűlésre gondoltam, bár érdekes hogy halloween bulira mindenki jár, farsangira meg senki. Hanem arra irányult a kérdés hogy van-e bármi ami kicsit másabb nálatok a farsangi idöszakban, mint mondjuk egy sima február 25-én? Mint pl én is írtam, hogy fánkot csak ilyenkor sütök.
Fánkot szoktunk sütni. Bálok vannak amúgy ilyenkor, de mi nem mindig szoktunk menni.
Felnőttként amúgy szívesen mennék akár beültözős buliba, de általában nem vevő rá senki.
15
Írj rám, ha gondolod, és ha jó a távolság, a dátum és megvan a szimpátia, akkor jöhetsz hozzánk. Idén is lesz nálunk jelmezes házibuli.
Nem, de nagyon sokáig nem is volt lehetőségem, annyira el voltam foglalva éjjel-nappali munkával.
Jövőre már lehet, hogy sokkal jobb esélyekkel indulok neki a 2026.-os évnek. Pokoli hosszú évek kemény erőfeszítései vannak mögöttem, egyszer csak lesz még jó gyümölcse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!