Hogy lehetne elérni, hogy a farsang munkaszüneti nap legyen?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 06:47
1/12 anonim válasza:
Sehogy. Főleg, mivel a farsang nem egy nap, hanem egy időszak neve.
2/12 anonim válasza:
"A farsang a vízkereszttől (január 6.) húshagyókedd éjféléig, a hamvazószerdával kezdődő nagyböjtig (a húsvétot megelőző 47. napig) tartó időszak elnevezése."
Hajrá! Ha összehozod, jövök neked egy sörrel! 😀
3/12 A kérdező kommentje:
Bocs, eltévesztettem. Valentin-napot. Akartam írni.
2023. okt. 26. 08:40
4/12 anonim válasza:
Sehogy. Miért kellene ezen a címen ünnepnapot kreálni?
5/12 anonim válasza:
A valentin még Amerikában sem munkaszüneti nap.
6/12 anonim válasza:
A Valentin-naphoz „hasonló” ünnep minden nap van. Csak egy Madarak-fák napja, de nagyon sok ilyen van. Legyen mindegyik ünnep és akkor be szem kell menni dolgozni.
7/12 anonim válasza:
Te talán a farsang farkára gondolsz, ami más néven húshagyókedd, ez egyetlen nap, és jövőre február 13-ára esik.
8/12 anonim válasza:
7. Írta, hogy Valentin napra gondolt, csak hibázott kiíráskor.
Semmi nem indokolja.
9/12 anonim válasza:
Gyűjts aláírást, aztán ha elég összegyűlt akkor akkor be elhet vinni valahogy mint törvényjavaslat, legalábbis egyszer valami ilyesmit olvastam valamivel kapcsolatban, de aláírás se kettő kell valami 100.000 környéki nagyságrend rémlett.
10/12 Senior Séf válasza:
" be elhet vinni valahogy mint törvényjavaslat"
Ja. Úgyis évek óta rendeleti kormányzás folyik, majd Viktor megvitatja magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!