Ez jó ajándék ötlet barátomnak?
Haaaaaaat..... 🤷♀️🤷♀️ Mas otlet?
Ez a kozos kepesdis dolog ez fura dolog, mivel ezek a kepek neki is megvannak gondolom. Inkabb cummantsd le rendesen.
Határeset. Valószínűleg abban a pillanatban örülnék neki. De utána mit kezdenék vele??? Legyen kint a szobába porfogónak egy óriási karton?
Mert egy normál méretű, vagy max. A/4 méretű képet, fotómontázst simán ki lehet tenni a polcra. Vagy egy kis könyvecskét is normálisan lehet tárolni, aztán időnként belelapozni. De egy óriás karton?
Szerintem nagyon szép és jó ötlet. A barátja nyilván nem azt fogja gondolni erről, hogy "Jaj ne, hiszen ezek a képek nekem is megvannak", vagy hogy porfogónak jó lesz, hanem értékelni fogja és biztos ha kiállítja a szobájába, akkor mindig jó érzéssel tölti el, ha ránéz.
Szerintem a szív formájú elrendezés jó ötlet, és szerintem valami ruhaanyaggal borítsd be, pl. fekete selyemmel vagy bársonnyal, de mindenképp egyszínű és sötét legyen, és stabilan álljon meg a képek mögött. A barátod biztos imádni fogja! Ha egy kicsit lányos is ez az ajándék, nem baj. Nem hiszem, hogy ez számít.
Szerintem borzasztó ötlet. Oké cuki meg ilyenek, de hova a fenébe rakja? Elfér a szekrény legtetején vagy az ágyalatt.
Gondolkozz kisebben.
Ez jó ötlet.
Csak ha lehet, kisebb méretben gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!