Mit vegyek a barátomnak arra, hogy fél éve vagyunk együtt?
Figyelt kérdés
Ő elvileg rózsát vesz nekem, én mit vegyek neki? Eddig csak az az ötletem van, hogy bekereteztetek egy közös képet. 14/L, ő meg hamarosan tölti a 15-öt.2016. ápr. 20. 09:25
11/15 anonim válasza:
A "fél" az nem kerek szam, majd ha lesz egy ev, akkor arra mar lehet valami felnott-tarsasjatekot.
12/15 anonim válasza:
Írj egy nagyon hosszú levelet, szöveggel, amiben minden közös emléketek bennevan, képekkel, ami vele együtt készült, idézetekkel, aranyköpésekkel, hülyeségekkel...Csavard össze a levelet, rakj bele egy szál rohattszép virágot, a virágra akassz egy szép nyakláncot azt' csókolom! Ez szerintem nagyon jó ötlet. Sokat dolgoztál vele: levél. Mindent összefoglal: levél. Hagyomány: virág. Emlék: nyaklánc. Sok sikert és írd meg, ha megfogadtad a tanácsomat, hogy örüljek, hogy segíthettem valamiben! És azt is írd meg, ha örült neki! Köszönöm!
14/15 anonim válasza:
Aztán jön a pasid születésnapja , névnapja,gyereknap ,mikulás,karácsony,évfordulo, nőnap , majd újra évforduló és sorolhatnám rá menne mindened ha mindig vesztek egymásnak valamit.
15/15 anonim válasza:
Elég érett? OK, nem akarom tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!