Jo ajandek, ha beoltozok az egy eves evfordulonkra?
Figyelt kérdés
A baratommal egy eve leszunk egyutt nem sokara, novemberben a szulinapomon megkerte a kezem.O 27, en 21. Most az evfordulonkra valami maradandot szeretnek en is adni neki, de mivel nem tudok sajnos sokat kolteni arra gondoltam, hogy a clarie's-ben veszek egy tutu szoknyat, egy kesztyut, csokornyakkendot, felveszek egy combfixet egy szep fekete csipkes bodyt a szoknya ala es magassarkut. Igy foznek neki valami nagyon finomat es gyertyafenynel megennenk. Ti orulnetek, fiuk? Lanyok szerintetek milyen otlet? Ha van jobb szivesen varom azt is!
2015. máj. 21. 10:07
11/15 anonim válasza:
Szerintem, ha már a menyasszonya vagy, akkor tudod jól, hogy tetszene-e neki. Az a véleményem, hogy kinevetni nem fog, sőt. Biztosan felcsigázod. Kérdés, hogy ez-e a cél, vagy tényleg valami maradandót szeretnél.
12/15 anonim válasza:
Én ennyire nem erőltetném, hanem akkor csak egyszerűen szexi ruhában főzz otthon, mindenféle erőltetettségtől mentesen. Mondhatnám, hogy ha az én párom beöltözne rendőrruhás chippendalenek, mit szólnék, de ő nem tesz ilyet, mert nem vagyunk ezen a szinten. És itt nem a szerepjátékról van szó, hanem a minőségről és az imidzsedről.
13/15 anonim válasza:
Mi a bajotok azzal, hogy beöltözik?
Te ismered a párodat, a saját stílusodat, ha szerinted ez jó ajándék, hát legyen így. :)
14/15 anonim válasza:
Ha minőségi és igényes ajándéknak gondolod azt, hogy beöltözöl k.rvának, aztán főzöl valamit (ami után, vagy közben jól megfog du.ni) akkor gratulálok. Én 5 éve vagyok együtt a párommal ha be is öltözök, azt azért teszem hogy felbobja a szexet, és nem magamat kínálom fel árucikk-ként, ajándék helyett a vőlegényemnek. Jah és még egy dolog. Ha nem tetszenek a válaszok, akkor nem beszólni kell, hanem elfogadni, hogy a többség szerint hülyeség.
15/15 anonim válasza:
Szerintem meg ha be akarsz öltözni akkor előbb készítsd el a vacsit és utána kapd magadra ezeket.Főzni úgysem fog hagyni ebben a szerelésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!