Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Jo ajandek, ha beoltozok az...

Jo ajandek, ha beoltozok az egy eves evfordulonkra?

Figyelt kérdés

A baratommal egy eve leszunk egyutt nem sokara, novemberben a szulinapomon megkerte a kezem.O 27, en 21. Most az evfordulonkra valami maradandot szeretnek en is adni neki, de mivel nem tudok sajnos sokat kolteni arra gondoltam, hogy a clarie's-ben veszek egy tutu szoknyat, egy kesztyut, csokornyakkendot, felveszek egy combfixet egy szep fekete csipkes bodyt a szoknya ala es magassarkut. Igy foznek neki valami nagyon finomat es gyertyafenynel megennenk. Ti orulnetek, fiuk? Lanyok szerintetek milyen otlet? Ha van jobb szivesen varom azt is!

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 21. 10:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem, ha már a menyasszonya vagy, akkor tudod jól, hogy tetszene-e neki. Az a véleményem, hogy kinevetni nem fog, sőt. Biztosan felcsigázod. Kérdés, hogy ez-e a cél, vagy tényleg valami maradandót szeretnél.
2015. máj. 23. 00:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Én ennyire nem erőltetném, hanem akkor csak egyszerűen szexi ruhában főzz otthon, mindenféle erőltetettségtől mentesen. Mondhatnám, hogy ha az én párom beöltözne rendőrruhás chippendalenek, mit szólnék, de ő nem tesz ilyet, mert nem vagyunk ezen a szinten. És itt nem a szerepjátékról van szó, hanem a minőségről és az imidzsedről.
2015. máj. 24. 06:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi a bajotok azzal, hogy beöltözik?

Te ismered a párodat, a saját stílusodat, ha szerinted ez jó ajándék, hát legyen így. :)

2015. máj. 24. 16:33
 14/15 anonim válasza:
Ha minőségi és igényes ajándéknak gondolod azt, hogy beöltözöl k.rvának, aztán főzöl valamit (ami után, vagy közben jól megfog du.ni) akkor gratulálok. Én 5 éve vagyok együtt a párommal ha be is öltözök, azt azért teszem hogy felbobja a szexet, és nem magamat kínálom fel árucikk-ként, ajándék helyett a vőlegényemnek. Jah és még egy dolog. Ha nem tetszenek a válaszok, akkor nem beszólni kell, hanem elfogadni, hogy a többség szerint hülyeség.
2015. jún. 11. 13:57
 15/15 anonim válasza:
100%
Szerintem meg ha be akarsz öltözni akkor előbb készítsd el a vacsit és utána kapd magadra ezeket.Főzni úgysem fog hagyni ebben a szerelésben...
2015. júl. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!