Holnap minden zárva lesz a posták is?
A vasárnapi zárvatartás egy baromság, egyáltalán nem értek vele egyet.
De!
1. A posták eddig sem voltak jellemzően nyitva vasárnap.
2. Holnap március 15. van, ezen a napon amúgy sem szokott soha nyitva lenni semmi.
Ergo: a kérdésed egy nagy butaság.
"Általánosságban mondtam nem csak a holnapra értve."
"Ünnepek » Évforduló" kategória.....
Csapdát állítasz, kérdező? idejön valaki segíteni egy nyitva tartás ügyben és rázúdítod a világnézeted?
Kit érdekel, baromálattya.
Lefosom a vasárnapi zárvatartást.
Kisboltok CBA Spaar nyitva vannak, akkor? Benzinkút, éttermek nyitva vannak. Egy csomó minden eddig se volt nyitva. Nehogy éhen dögöljetek már Vasárnak.
Az meg nem érv, hogy azt szerencsételn 3 pénztárosnak 1 biztiőrnek, 2 takarítónak nem lesz VASÁRNAP munkája. Mert kb ekkora létszámmal üzemel egy megyeszékhelyen működő tesco.
Kedves kérdező, a büdös életben nem voltak nyitva vasárnap, sem március 15. én a posták...
A kérdésed minősít téged, elég gyengén bútorozott lehetsz oda fent. Nem baj, szavazz a DK ra :D
#14: "Lefosom a vasárnapi zárvatartást.
Kisboltok CBA Spaar nyitva vannak, akkor? Benzinkút, éttermek nyitva vannak. Egy csomó minden eddig se volt nyitva. Nehogy éhen dögöljetek már Vasárnak."
És ha a Tesco-ba akarok menni? Nem a sz.ros kisboltba? Ne más határozza már meg melyikbe járjak! Lehet téged nem zavar de mást igen és jobb ha elfogadod...
De legalább őszintén valld be, hogy baloldali HISZTI vagy. Ne mellé beszélj, hogy te oda akarsz menni...
Beszéljünk a valódi okról, ne a tünetről...
"És ha a Tesco-ba akarok menni? "
És ki nem szrja le, te hova akarsz menni?
Nem fog senki belepusztulni, hogy nem vasárnap vásárol.
Kedves utolsó álljunk már meg egy szóra.
Én szolgáltatást veszek igénybe, és úgy érzem a vasárnapi boltbezárás nem gátol meg semmiben! Bármihez hozzátudok jutni!
A többi ellenzéki hiszti, van aki felül erre? Van! Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!