Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Ti mit ajanlotok, mivel...

Ti mit ajanlotok, mivel lepjuk meg a szuleimet 50. hazassagi evfordulojukon?

Figyelt kérdés
1honap mulva lesz h. 50 eve egyutt vannak, es valami otletet varok, mit adjak nekik. Parommal most kulfoldon vagyok, de akkorra hazamegyunk, de idonk sem lesz csinaltatni semmit, ugyhogy valamit venni kellene nekik. Most olvastam, szep kis verset is irhatnek nekik, de mit?
2014. júl. 22. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Részvétlátogatással.
2014. júl. 22. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:

1 hónap van hátra, tehát lehet, hogy lenne időd megvalósítani. Egy fényképalbumot csinálnék, ami összefoglalja az eddigi életüket. Legyen benne mindenki, és minden fontos esemény. Nem tudnátok megoldani, hogy a régebbi képeket valamelyik rokon beszkennelje? A frissebbek meg biztosan megvannak elektronikusan is. Fotót előhívatni külföldön is lehet. Van olyan fotóalbum, ahol a képeket nem beteszed egy kis "tasakba", hanem az album fehér lapjára ragasztod, és alá-fölé mellé, írhatnál szép, oda illő idézeteket, verseket. Esetleg egy-egy jellegzetes mondatot, amit gyakran hallottál tőlük. A saját vers is nagyon jó ötlet, szedd rímekbe az eddigi életüket.

Biztos jobban értékelnék, mintha vennél nekik valamit.

2014. júl. 22. 16:13
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Te ismered a szüleidet, minek örülnének.

Idősek, lehet, örülnének egy nagyképernyős tv-nek.

Na, nem azért, mert külföldön dolgozol, és tele vagy pénzzel. :)

Egyik rokonunknak ilyen alkalommal egy perzsa macskát

vittünk, mert az volt a szíve vágya. De macskáért pénzt???

De meglephetitek egy fürdő bérlettel is valamelyik gyógyfürdőbe, így legalább elmennek, és nem sajnálják az időt, pénzt a belépőre.

De virágot vinnék. Megköszönném, hogy felneveltek, és hogy ŐK vannak Neked.

2014. júl. 22. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat, a fenykepalbumon gondolkozok majd, v. esetleg hasonlot.

A 3. valaszolonak irom h. inkabb lesem irtad volna a velemenyedet, mert en erre a hulyesegre nem voltam kivancsi. Az oldalon pedig olyan kerdeset teszek fel, ami engem erint es nem pedig olyat ami teged erdekel.

2014. júl. 22. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi a nagymamáméknak csináltunk 50 éves évfordulóra egy kis családi összejövetelt. Rendeltünk tálakat étteremből, és virágkosarat is kaptak. Volt zene, olyan volt, mint egy nagyon-nagyon mini lakodalom. Ezt külföldről is talán meg tudjátok szervezni, e-mailen, telefonon keresztül tudtok beszélni éttermekkel.
2014. júl. 22. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy welness hétvégét ajándékozhatsz nekik Hajdúszoboszlóra, vagy Hévízre.
2014. júl. 22. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Családi összejövetel. Készíthetnétek a családi képekből egy jó kis vetítést, zenével, és ott bemutatnátok.
2014. júl. 22. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
A családi összejövetel az jó ötlet.
2014. júl. 23. 11:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a jo otleteket. Az anyukamek otthon szervezik a csaladi osszejovetelt, csak h. mit ajandekozhatnek nekik, azt nem tudtam. De kapom a jo otleteket amit nagyon koszonok.
2014. júl. 23. 12:26
 10/11 amira21 válasza:
Az én szüleimnek ősszel volt a 30. házassági évfordulójuk. Mi közösen a testvéreimmel sütöttünk egy tortát, ráírtok hogy 30. házassági évfordulótokra és a nevüket. Ill. egy tálcát graviroztattunk nekik, amin a nevük volt, az esküvő időpontja, ill. az a vers ami a meghívójukon is volt. Bónuszként vettünk egy hatalmas fényképtartót amibe szépen összerendeztük a régi fényképeiket :) Nagyon örültek neki :)
2014. júl. 23. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!