Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Leendő anyósoméknak nemsokára...

Leendő anyósoméknak nemsokára itt a 25. házassági évfordulójuk. Milyen ajándék ötleteket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Utazni nem szeretnek,sőt.. nagyon rossz ajándék lenne. :D Az a baj,hogy szinte mindenük megvan. Mivel ezüst lakadalom,egy szép ezüst kosár,televirágokkal és ezüsttel lefújt búzakalász? Mezőgazdasággal foglalkoznak,minden féle ötlet jöhet. Kérlek,segítsetek,tanácstalan vagyok. :/
2014. júl. 17. 00:12
 1/3 anonim válasza:
Egy jóminösègü pezsgönek,bornak,pàlinkának stb. Is örülnènek.(tudom hogy ennek semmi köze nincs a mezögazdasághoz de meg lehet pròbálni).
2014. júl. 18. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Pl. egy szép fotóalbum, melyben az elmúlt 25 év velük megtörtént eseményei vannak. Kezdve az esküvői képpel, gyerek(ek) születése, unokák képe, stb. akár az is lehet, ahogy együtt dolgoznak, esetleg munkahelyi képek...

Remélem, tudtam segíteni :-)

2014. júl. 18. 10:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :)
2014. júl. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!