Mit vegyek neki vagy mivel lepjem meg a évfordulónkra?
Figyelt kérdés
Hamarosan itt lesz a 1-ső évfordulónk és nem tudom mit csináljak vagy mivel lepjem meg a párom tippeket tudtok esetleg mondani de ne marhaságokat.
16/L
2014. máj. 20. 09:01
1/11 anonim válasza:
Mi az amit szeret? Mikre gondoltál eddig? Így nem igazán tudok segíteni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem lepd meg azzal, hogy megtanulsz magyarul :) Mi az, hogy "1-ső"?
3/11 A kérdező kommentje:
Most nem érek rá a helyesírásra annyira egy suliban vagyok a másik meg hogy már csak 3 nap van addig.
Azt nem tudom mit szeret csak mindig a én kedvemben jár nem hagy néha esélyt hogy megtudjam mit kedvel hogyha én számítok neki a legjobban :/
2014. máj. 20. 09:19
4/11 anonim válasza:
1 éve vagytok együtt és nem tudod, hogy mit szeret?
Csak szoktatok beszélgetni? Van valami hobbija? Szereti a sportot? Zenét?
Szerintem maradj a csokinál, édességnél, az mindenkinél beválik.
Vagy hívd meg egy sütizésre/mozizásra, stb. Valamire, amit szerettek együtt csinálni.
5/11 A kérdező kommentje:
Én egy pár nyakláncra gondoltam ami megmutatja hogy mi ketten összeillünk sztem ez jó lenne de nem vagyok benne biztos kb 6 ezerből tudok gazdálkodni még.
2014. máj. 20. 09:23
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez túl nyálas, nem biztos, hogy örülne neki és hordaná. De te ismered, ha szereti az ilyeneket, akkor jó.
7/11 anonim válasza:
Én barátnőmtől még a kapcsolatunk elején egy türülközőt kaptam amibe belehímeztetett egy mondatot amiről ő jut eszembe. Először furán néztem rá, de azóta is nagyon szeretek beledörgölőzni fürdés után mert (amellett, hogy tök jó puha) eszembe juttatja, hogy van nekem és mennyire nagyon szeret.
8/11 anonim válasza:
attól függ.. a legtöbb férfi örül valami erotikus ajándéknak pl kényeztetés vagy ha valami olyan ruhát veszel fel.. de ha nem tartotok ott akkor lehet valami egyszerűt pl én imádom a zippo gyújtókat pedig nem dohányzom.. de ha mindenképp páros dolgot akarsz akkor ne nyakláncot hanem kulcstartót vagy valami telefon díszt vegyél neki mert azt sokan nem szeretik..
9/11 A kérdező kommentje:
Hát mi már 1 éve járunk de még nem gondoltunk azon hogy szeretkezünk kulcstartóra nem lenne jó de szokott örülni ha egy kicsit lazában öltözök neki de most még van egy gondolatom remélem beválik :S még 2 nap van hátra bár 1 év után ideje már lefeküdni mert már nyaggatnak vele egy ideje hogy hogyan bírtuk eddig :/ a nyakláncot meg megkaptam fél áron :3
2014. máj. 21. 18:29
10/11 anonim válasza:
az hogy nyaggatnak vele az nem számít.. ezért írtam így.. 16 évesen még lesz elég időd erotikára.. ne másokra hallgassatok hanem arra hogy mikor akarjátok ti és mikor érzitek magatokat készen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!