Ti hogyan ünneplitek a párotokkal az évfordulókat?
Olyankor az egész nap vidámabb, mint máskor és csodálatos!!! Megemlékezünk róla, hogy: emlékszel még...? és persze, hogy emlékszem, vagy ő. attól függ melyikünk teszi fel a kérdést. de olyankor az egész nap erről szól, és mivel ez két napig tartott, most is két napig tart :) és olyankor extrán szeretjük egymást, mert gondolom áthat az az első pillanatok, első csók, ilyenek érzés! néha főzök valami igazán különlegeset, vagy csak egymással foglaljuk el magunkat, de pl. mi nem szoktunk sehova menni. még fiatalabb voltam (most 27 :D) kaptam aranygyűrűt, vagy láncot. de a lényeg nekem az érzés maga, felidézni amikor összejöttünk és azt gondolom most is ez van :) és, hogy tudom ő is így van vele, és örül, hogy rám talált. imádom, ha ezeket elmondja, hogy szeret, meg hogy mennyire örül, hogy vagyok neki, meg még 1000 ilyen szép évet kíván velem, stb... hááá de mindig mondja :D jaj de jó!!
általánosan virág, csoki, vacsi, szerelmeskedés különlegesen, bár ez mindenkinek magától jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!