Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Mit adhatnék a páromnak?

Mit adhatnék a páromnak?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy igen, nem kellene feltenni egy ilyen kérdést, ha én ismerem a barátomat 5 éve, de kifogytam az ötletekből. Már mindenen gondolkoztam, szexi ruci nem lehet mert apjával, öccsével él. Párna képpel nem mert nincs hova tenni, kis gravírozott tárgy vagy valami nem mert nincs az asztalán hely, pohár nem mert nem csak ő inna belőle, kulcstartót nem hord. nem tudom mit adhatnék neki..el vagyok keseredve :( kérlek segítsetek! köszi

2014. jan. 8. 18:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nem tudom mi a francért kell leostobázni, ha nem is ismersz...undorító az ilyen ember...ha nem tetszik a kérdésem, mi a retkes büdös lópömpölőnek kell ide kommentelni?! ezt az egyet mondja már meg valaki...esküszöm nem értem...

amúgy úgy döntöttem, hogy kézzel varrok neki egy párnát. szív alakú lett, tollat is szereztem bele, az angint is én varrtam és a huzatot is, sőt, még betűket, számokat is varrtam rá, és életemben először varrtam cipzárt, büszke vagyok hogy sikerült megcsinálnom és ő is nagyon örült neki.

köszönöm szépen azoknak akik esetleg jó szándékból válaszoltak!

aki meg csak ugatni jár ide, az meg egyen kakit!

csókolom

2014. jan. 28. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Na, nem már!! Így nem kapok választ, hogy hogyan mossak fogat, ha már minden filmet láttam a héten!

pusszantás Kakis :-D

2014. jan. 29. 00:44
 13/14 anonim válasza:

a parod lenne a ...... ismerem "a barátomat 5 éve"

ki a baratod, ki a parod ffi vagy nö????

2014. jan. 29. 01:13
 14/14 anonim válasza:
Nagyon ötletes ajándék! Biztos szép lett ! :) Első voltam :)
2014. jan. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!