Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Hallottam, hogy most nem csak...

Hallottam, hogy most nem csak pesten lesz augusztus 20-ai tűzijáték, hanem a Balatonon is. Csak éppen azt nem mondják soha, hogy melyik városban. Füred, almádi, siófok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 19. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Augusztus 20-án eddig is mindenhol volt kb tűzijáték.
2013. aug. 19. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért olyan nagy szám, hogy az összes rádióadón, az összes tv csatornán, ujságban és interneten írják, hogy Budapesten kívül most a Balatonon is lesz tűzijáték. Azért volt furcsa, én is úgytudtam, hogy sok helyen volt eddig is. Én Veszprémi vagyok, eddig minden évben volt itt is. Akkor most miért nagy szám, hogy van a Balatonon is? Gondoltam nagyobb lesz a Balatonon mint eddig, kb mint Pesten, azért érdekel, hogy hol? Vagy ez is csak olyan "legyen valami érdekes" hír?
2013. aug. 19. 17:22
 3/8 anonim válasza:
Most hallottam hogy elmaradhat az idojaras miatt.
2013. aug. 19. 17:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ez volt a kérdés. :/
2013. aug. 19. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért mondják,hogy a Balatonon is lesz,mert most Állami tüzijáték lesz,amit az Állam szervez! tehát nem az önkormányzat durrogtat valamit a levegőbe,hanem egy cég csinálja a Budapestit is,meg 5 balatoni települését is. De fennt is van a honlapon is. www.augusztus20.kormany.hu
2013. aug. 19. 17:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. aug. 19. 17:49
 7/8 anonim válasza:
Oké, csak gondoltam szólok hogy ne várd hiába
2013. aug. 20. 17:26
 8/8 anonim válasza:
Mint az 5-ös is írta azért, mert állami szervezésű (lett volna). De ha ott laksz miért nem tudod? Én tudom Bp mellől.
2013. aug. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!