Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Mivel ajándékozhatnám meg...

Mivel ajándékozhatnám meg páromat 1. évfordulónkra?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok.Most leszünk párommal 1 évesek. Már összeköltöztünk.Lenne egy pár ötletem,de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Köszi! :)

2012. jún. 3. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami ezüst ékszer ha szereti az ékszereket?
2012. jún. 3. 19:46
 2/6 anonim válasza:
Hát valami nagyon egyedit kéne.. Én pl. a barátomnak naptárt csináltattam magamról.. (Elég intim képekkel) De mive te fiú vagy, csináltathatnál olyat, amin a közös képeitek vannak:) Én annak örülnék.. :) Persze vehetsz mellé még valami kis apróságot, de tuti ennek is nagyon örülne:)
2012. jún. 3. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:

elöször is beszéljetek hogy elvártok-.e egymástól valamit is.

èn pl nöként ezeket az együtt vagyunk véfordulókat nem tekintettem évfordulónak. Mikortól is számítottok egy párnak? Elsö randi? elsö csók? elsö pillantás? elsö sex?

De ha neked fontos és viszel neki egy csokor virágot annak tuti örül, és ha neki ez fontos, egy csokor virág (vagy egy száll is) azt jelzi hogy te nem felejtetted el, de szerintem ebböl nem kell óriási ajándékozást csinálni. Neki meg föképp ciki hogy ha nem készül semmivel sem...

Egy kis virág aztán késsz.

2012. jún. 4. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaza van a harmadiknak, h előbb tisztázzátok, h pl. készültök -e egymásnak meglepetéssel. Mi nem ajándékozunk évfordulóra, szerintem pl. tök felesleges.

Legutóbb annyi volt, h megkérdeztem a páromtól, h tudja -e, h milyen nap van, mondta, h nem, én mondtam neki, h ma vagyunk két évesek, jól megölelgettük egymást, ennyi. Majd utána küldött egy smst, h szeret, és szeretne még sok évfordulót velem tölteni. Hidd el, nekem ez 1000szer többet ért bármilyen tárgyi ajándéknál!

2012. jún. 4. 09:55
 5/6 anonim válasza:
értékhatár? sztem ékszert ne vegyél én tuti kiborulnék ha azt kapnék.... de ez ember függő én jobban örülök ha élményt kapok,mondjuk vacsi+bor+szex vagy séta a dunaparton beülni egy palacsintára borozgatni beszélgetni vagy vidd el egy buszos útra vagy túrázni, mit szerettek csinálni???
2012. jún. 4. 10:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Hasonló dolgokra gondoltam én is. Értékhatár még nincs,mert még nem jött meg a fizetésem :)
2012. jún. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!