Mivel ajándékozhatnám meg páromat 1. évfordulónkra?
elöször is beszéljetek hogy elvártok-.e egymástól valamit is.
èn pl nöként ezeket az együtt vagyunk véfordulókat nem tekintettem évfordulónak. Mikortól is számítottok egy párnak? Elsö randi? elsö csók? elsö pillantás? elsö sex?
De ha neked fontos és viszel neki egy csokor virágot annak tuti örül, és ha neki ez fontos, egy csokor virág (vagy egy száll is) azt jelzi hogy te nem felejtetted el, de szerintem ebböl nem kell óriási ajándékozást csinálni. Neki meg föképp ciki hogy ha nem készül semmivel sem...
Egy kis virág aztán késsz.
Igaza van a harmadiknak, h előbb tisztázzátok, h pl. készültök -e egymásnak meglepetéssel. Mi nem ajándékozunk évfordulóra, szerintem pl. tök felesleges.
Legutóbb annyi volt, h megkérdeztem a páromtól, h tudja -e, h milyen nap van, mondta, h nem, én mondtam neki, h ma vagyunk két évesek, jól megölelgettük egymást, ennyi. Majd utána küldött egy smst, h szeret, és szeretne még sok évfordulót velem tölteni. Hidd el, nekem ez 1000szer többet ért bármilyen tárgyi ajándéknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!