Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Melyiket gravíroztassam a...

Melyiket gravíroztassam a gyűrűbe?

Figyelt kérdés
egyik házassági évfordulónkra meglepiként a fèrjem nevét gravíroztattam a gyűrűmre. karikagyűrűink vannak.most az övébe gravíroztatnék meglepiként.családi és utó nevem is 3 szótagos,nagyon jól néz ki írottan.viszont nem elcsépelt,hogy az övébe meg az én nevemet? arra gondoltam kreatívabb ha a gyerekek nevét,3 fiam van,pont kiférne ,körbeöleli a gyűrűt.ahogy a gyűrűt forgatva olvasná a neveiket,arról is én jutnék eszébe,hisz tőlem vannak. vagy csak szimplán a nevemet? melyik lenne meghatóbb? egyik barátnőm erre szavazott a másik a másik ötletre,tehát nem segített a döntésben. melyik legyen?
2024. jan. 30. 03:40
1 2
 11/13 anonim válasza:
83%
A házasság dátuma?
2024. jan. 30. 18:47
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Én is amondó vagyok. hogy semmit. Az örököseknek könnyebb lesz eladni csak a fémjelzéssel, mert személyekre való utalás esetén becsúszik a fazonarany kategóriából a törtarany kategóriába.
2024. jan. 31. 13:00
 13/13 anonim válasza:
100%
Én semmit nem gravíroztatnék bele, nincs szerintem rá szükség, plusz szerintem elég nyálas a párja nevét viselnie a gyűrűjén. Ez egyáltalán nem egyedi egyébként, sőt, szerintem gáz. Ez az ő gyűrűje, miért kellene belegravíroztatni bármit is? Szerintem kérdezd meg, hogy egyáltalán akarja-e. Plusz vannak ennél kreatívabb ajándékok is, adj neki például egy élményt, utazást,stb. Annak szerintem több értelme van.
2024. jan. 31. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!