Mit csináljunk a 10. Házassági évfordulón?
Természetesen lennének ötleteim, csakhogy a legtöbb nem működik,mert van egy kisbabánk, akit max 1 órára tudunk leadni,ha pedig magunkkal visszük akkor újabb ötletek esnek ki,mert nem babáknak való programok. Így olyan mint mozi vagy egy gyilkosságos színházi vacsoraest nem jöhetnek szóba mivel az min. 2 óra. Persze valószínűleg elmehetünk Trófeába enni meg ilyesmi,de ez mégis csak a 10 éves évfordulónk.
Ki mivel ünnepelte vagy mit találna ki ilyen esetben ahol csak kevés idő van az ünneplésre,esetleg olyan program ötlet ami babával is kivitelezhető?
Ajándékot sem tudom mit adjak, mert sima használati tárgyat nem akarok,arra ott a szülinapja, ezért gondoltam egy jó programra legalább.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a "hasznos" válaszokat. Gyakran szexelünk 10. Évfordulóra pedigbprogramot szeretnék aki emlékezetes és illik a 10 évhez, a szex nálunk nem ritka és nem unalmas szóval nem érzem hogy ez különlegessé tenné az évfordulót,akinek már ez is nagy dolog hát azt csak sajnálni tudom.
Nem is figyelek már a válaszokra,tisztelet persze a kivételnek. A nagyszuloknel is csak 1 órát van el,szóval az sem működik,plusz úgy tűnik most nem fognak ráérni. Marad a gyerekkel való éttermezés.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!