Mit vehetnék az első évfordulóra a páromnak?
Figyelt kérdés
Egy 21 éves férfiról van szó.
Órát már kapott..
2022. júl. 8. 12:22
1/7 anonim válasza:
Az első évfordulónak különlegesnek kellene lennie,mert ha a következő évben neadjisten már nem lennétek együtt,akkor is inkább egy szép emlék miatt gondoljatok vissza erre a napra,és ne egy tárgyból emlékezzetek meg rá.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem én,de akkor nincs ötletem mi lenne olyan különleges
2022. júl. 8. 14:23
3/7 anonim válasza:
Egy utazás,egy (szép) különleges hely,ahova azért nem mindennap jut/megy el az ember.
4/7 anonim válasza:
Az utazás jó, vagy valami egyéb közös élmény: egy jobb fürdő, állatkert, sétarepülés, főzőtanfolyam, városlátogatás - bármi, amit mindketten szerettek.
Vagy készíts neki valamit kézzel. Hímezz, köss, fess, agyagozz, szalvétatechnikázz, amelyikben ügyes vagy. Csináltathatsz fotókönyvet is az elmúlt egy év közös élményeiből.
5/7 anonim válasza:
Utazás vagy valami más program, ami emlékezetes marad.
6/7 A kérdező kommentje:
Alapból elutazunk balatonra és így kéne vmi
2022. júl. 11. 17:00
7/7 NTBS válasza:
Személyes ajándék a kapcsolatotok időszakából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!