Nem a 9es vagyok, de én személy szerint örülnék a lábaskészletnek :D
De ha házassági évforduló, akkor legyen közös ünneplés. Majd szülinapon ajándékoztok. Évfordulón jobb kirándulni, együtt lenni, romantikázni.
2021. júl. 28. 18:28
12/24 anonim válasza:
10
Meglepődnél hány olyan férfit láttam csillogó szemmel vizsgáltatni egy női multiszerszámot, akiből ki sem néztem volna,hogy érdekli...
De a pénzt kevesen szánják rá.
Én kérek elnézést ,hogy neked nem tetszik az ötlet.
Válaszolva a kérdésedre, mivel kondér van itthon elég ,egy minőségi konyhai kés készletre viszont sosem szánnék rá darabonként tízezreket, ja... annak örülnék,mint 🐒 a farkának.
2021. júl. 28. 18:43
13/24 anonim válasza:
#10 vagyok. Akkor csak mi vagyunk furák. Mi inkább személyeset szoktunk adni egymásnak, vagy közös élményt. Igaz nem házassági (még). Ha valaki akar minőségi eszközöket akár szerszám akár konyha az megy a közösből megbeszélés után.
2021. júl. 28. 18:56
14/24 anonim válasza:
13
Azzal kezdtem,hogy valami élményt 😀
2021. júl. 28. 19:53
15/24 anonim válasza:
én fütyimelegítőt vettem az enyémnek , igaz mi ősszel tartottuk...
Wellness hétvége, élményvezetés, romantikus vacsora, legutóbb egy lőtérre fizettem be.
2021. júl. 28. 20:02
18/24 anonim válasza:
Én nem a férjemnek hanem mindkettőnknek venném.
Szóval bármi, ami nem hétköznapi. Mondjuk egy wellness hétvége, páros masszázs és különleges étterem stb.
2021. júl. 29. 06:34
19/24 anonim válasza:
Szerintem az a jó, ha közösen találjuk, hogy mit csináljunk, közösen megyünk el egy programra. Hiszen ez egy közös ünnep.
Ezen kívül csak apróságot veszünk egymásnak. Virágot szoktam kapni, én meg sütök, vagy főzök, ha nem megyünk el enni.
2021. júl. 29. 10:00
20/24 anonim válasza:
Nálam is mumus ez a házassági évfordulós ajándék. Ráadásul pont előtte van pár nappal a szülinapja. A 18. évfordulóra szuperman pólót kapott, mert aki ennyi időt kibír velem az tényleg megérdemli. Idén lesz a 22. házassági évfordulónk (aug. 20) Love box játékot kap. Ez egy doboz kérdésekkel teli és egy arany színű dobokockaval. Egymásnak kell kérdéseket feltenni, emlékeket felidézni stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!