Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Mit illik venni a szüleim 20....

Mit illik venni a szüleim 20. házassági évfordulójára?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban lesz a szüleim 20. házassági évfordulója, és nekik szeretnék venni erre az alkalomra valami felejthetetlen ajándékot.

Mit vennétek az én helyemben? Esetleg Ti megajándékoztátok már a szüleiteket házassági évforduló alkalmával?

2021. júl. 2. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A házassági évfordulót nekik kell megünnepelni, nem neked 🤷‍♂️
2021. júl. 2. 14:32
 2/9 anonim válasza:
100%
Én sem szoktam venni a szüleimnek, szerintem is kettejükre tartozik. Anyukám szeretné megünnepelni az ő szüleiét, de nekik már az 50. lesz. Előtte ő sem ajándékozta őket.
2021. júl. 2. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még soha nem jutott eszembe, hogy a házassági évfordulójukra kellene vennem bármit is, az az ő kettejük ünnepe. Én sem várnám, hogy kapjak erre az alkalomra bárkitől is bármit.

Persze a 20 az szép kerek szám, de ha nagyon ragaszkodnék hozzá, max vennék nekik egy tortát vagy ilyesmit.

2021. júl. 2. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Hogyha még velük élsz, akkor azt ajánlom, hogy éjszakára menj máshova aludni (pl. baráthoz, rokonhoz..), ennél többet nem igazán tudsz adni nekik:)
2021. júl. 2. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ajándéknak mit érdemes venni, abban sajnos nem tudok segíteni, de szép, és valódi meglepetés lehet egy tűzijáték "show".

Tűzijátékboltban, 16 év felett vehetsz telepeket, melyeket magánterületen egész évben fel lehet használni.

Az áruk sem húzós 10.000 körül már szép műsort lehet összerakni.

2021. júl. 2. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell venned, majd ők vesznek egymásnak.
2021. júl. 3. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen alkalomkor lehet avval kedveskedni, hogy csinálsz nekik reggelit/ebédet/vacsorát/süteményt, vagy valamit, de szerintem konkrétan nem kell semmit sem venned nekik.
2021. júl. 3. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
+1 ahhoz, hogy semmit. Ez a kettőjük ünnepe.
2021. júl. 3. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ez az ő ünnepük, neked nincs közöd hozzá
2021. júl. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!