Fiúknak nagyon nyálas/lányos lenne egy olyan tok amin a képünk van?
Figyelt kérdés
18/L 17/F2019. szept. 24. 10:20
11/15 anonim válasza:
Szerintem kevés férfi tudna őszintén örülni egy ilyen ajándéknak. Én barátnős háttérkép párti sem vagyok.
12/15 anonim válasza:
Ha ő teszi a tokjára vagy akármijére a képedet saját elhatározásából, az oké. De hogy Te adj neki ilyen ajándékot magadról, az bizony eléggé nárcisztikusnak hat, és mint ilyen, szerintem riasztó.
13/15 anonim válasza:
Folytatom: ha kettőtökről készült képet teszel a tokra, az pedig duplán riasztó, mert a legtöbb ember nem rajong a saját képével díszített cuccokért.
14/15 anonim válasza:
A férjem tuti nem örülne neki. Háttérképe az esküvői képünk, de az egész más mert nem olyan feltűnő. Most elképzelem ahogy felveszi a telefonját és megvillan a mosolygós képünkkel díszített tok. Hát, mit ne mondjak, szerintem kissé nevetséges lenne. Ez az ajándék nagyon erőltetettnek hat számomra.
15/15 anonim válasza:
Gagyi.
Cikizni fogják.
Elég ha telón az a háttere (már ha az )
Lehet venni olyan karkötőt ami szép és a srácnak van hozzá kulcsa.
A kulcs a nyakában pasisabb, a karkötő pedig nőiesebb. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!