Kinek az ötlete volt, hogy az augusztus 20-ai tűzijáték alatt háttérzenét kell üvöltetni, ráadásul gyalázatos minőségben?
Nem hinném, hogy évtizedek óta van zene.
Nem megyek ki minden évben, de 2006-ban még biztos, hogy nem volt, viszont '12-ben már igen.
Nagy ötletgazda ez a Horváth Sándor.
De ezt most nem értem.
Miért tetted ide egy 2005-ös tv felvételt egy stúdióban felvett háttérzenével?!
Ezt a zenét csak a tv nézők hallották, a műsor hangulatáért.
Aki élőben nézte az nem hallotta ezt, csak a rakéták durrogását.
Gondolod, hogy Oláh Ibolya a helyszínen adta ezt elő, egy teljes zenekarral?
Őket csak rávetítették a képre.
Nem volt még akkor zene.
Túl vagyok a hatvanon a gyakori vendég voltam a tűzijátékokon. Sok-sok éve van zene.
Annyi igaz, hogy ilyen hazafiasnak gondolt műsorok nem olyan régen vannak. Vangelis pl. volt régebben is, amikor divat volt.
A Margit hídnál valami kínai förmedvény zene ment, botrány volt.
Azt hittem meghekkelték a zenegépet, mármint remélem meghekkelték, mert ha ez szándékos volt, akkor remélem ez volt az utolsó tűzijátéka, ahol tönkretehette a látványt a "zenével".
Akkor valószínűleg csak azért nem maradt meg bennem, mert régen sokkal diszkrétebb volt.
Tegnap borzalom volt már a hangminőség is, ráadásul a kezdés előtt 1 perccel még fel is hangosították. Azt hittem szétmegy a fejem.
Már '12-ben is zavaróan hangos volt, de nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!