Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Csóró menyasszonyok: Pesten...

Csóró menyasszonyok: Pesten hol kapnék igényes esküvői ruhát 50ezer forintból? Ha nincs más ötlet megvarrom magamnak.

Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát, nekem tökéletes esküvőm volt. 30euros nyáriruha, saját sütésű torta, anyakönyvvezető és a szűk család. Ehhez nem kellett sokat gyűjteni és agyvérzést is kaptam volna, a férjem azzal állt volna elő anno, hogy addig nem kér meg, amíg x milliót össze nem gyújtott esküvőre
2018. júl. 17. 13:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Varrónő? Barátnőmnek anyaggal mindennel együtt kijött 60-ból, annyi, hogy ő maga járt az anyag után.
2018. júl. 17. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem menyasszonyi ruhát kell venni, hanem sima alkalmi, estélyi ruhát fehét, törtfehér, ekrü, stb színben. Ilyeneket már 20-30 ezertől lehet kapni igen szépeket :) pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. júl. 18. 09:08
 14/20 anonim válasza:

Szia, én róluk hallottam ismerősömtől

[link]

2018. júl. 20. 06:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Na sziasztok, mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a sok jó tippet! Végül szembejött a lehetőség, nem is gondoltam volna hogy így "magától" megoldódik. Leírom ide is, hátha valakinek segítek vele. Az oktogonnál a Royal szalon felirata alatt találkoztam egy kis cetlivel hogy a Julianna szalonban kiárusítanak, 18ezer forinttól szalagavató ruhákat. Felcsillant a szemem hogy talán mégsem kell a kevés pénzemmel lemondanom a báli fazonról... :) Mert imádom a báli fazont de tudtam hogy az max 50ből sanszosan nem jön ki. Bementem, kicsi a bolt de hatalmas a választék, a néni ultracuki, és 25ezerért boldog tulajdonosa lettem egy gyönyörű hercegnős ruhának. Nagyon boldog vagyok!!! :) Be akartam linkelni milyen szép és minőségi, de a gyakorikérdések nem engedi.
2018. júl. 20. 07:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Elküldöd nekem privátban? Nagyon kíváncsivá tettél:-)
2018. júl. 20. 07:19
 17/20 A kérdező kommentje:

8asnak válaszolva:

A párommal 6 éve vagyunk együtt, most akarunk kiköltözni Németországba. Most arra kell gyűjtenünk :) Viszont ha kimegyünk, hazajönni nem fogunk és ott nagyon macera kint a házasság magyaroknak.

A gyűrűn nem spóroltunk, 170 ezer a 3 gyűrű, és még a kaja, a fotós, meg egyéb költségeket nem is sorolom inkább.

Sosem akartunk nagy Hollywoodi felhajtást, kis esküvőnk lesz a rokonokkal és közeli barátokkal. Viszont kiakasztó látni, milyen sokat elkérnek egy ruháért, amit én maximum 50-ből megvarrnék. Ezért nem fogok rá 200-300-végtelen ezreket kiadni. :) Ezért érdekelt a dolog, biztos nem csak nekem nem telik a drága szalonokra. Így megspóroltam egy csomó munkát és idegeskedést, hogy olcsón megvettem és pont olyan mintha egy 200ezreset béreltem volna ki.

2018. júl. 20. 07:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Na ez szuper, örülök, hogy sikerült megoldani:) nekem ősszel lesz a szalagavatóm és tényleg álomszép ruhákat láttam én is, simán illenek egy esküvőre.
2018. júl. 20. 12:45
 19/20 anonim válasza:
Menj ki Ukrajnába ott olcsóbban megvehető.
2018. júl. 24. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit takar számodra az igényes, de maga az anyag nem jön ki annyiból, ha minőségi anyagot veszel.
2018. júl. 27. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!