Szalagavatós kérdés (? )
Nos 11.-es vagyok jövőre szalagavató és hát elgondolkoztam hogy hogy van az hogy két lány táncolhat egymással de két srác nem(meleg vagyok) A barátom megkérdezte ezt (egy suliba járunk külön osztály) és jövőre mi táncolnánk együtt de ezt meg engednék v felejtős ? Már egy csomó csaj kérdezte hogy táncolnék e vele de nem akarok mással táncolni (de nagyon szeretnék) Szóval nemtudom ilyenkor az iskola igazgatóját kell megkérdezni v mit kell csinálni?
válaszokat előre is köszönöm :)
Majd jövőre amikor jön a téma megbeszéled, egyébként osztályfőnököddel.
Igazából akárki akármit mondd, ez az egész marhára a ti dolgotok, szóval ha szeretnétek táncolni akkor csináljátok.
A szalagavató rólatok szól, élvezzétek.
Ez teljesen a sulitól függ. Egy próbát megér, de nem feltétlen fűznék hozzá sok reményt.
Egyébként lányoknak azért engedik, mert (szexista a társadalmunk, meg mert) az egyikük ilyenkor frakkba öltözik, hogy megtartsa a hagyományos páros tánc látképét (vagy legalábbis nekem ilyen tapasztalatom van). Azaz, ha egyikőtök sem akar beöltözni abroncsos estéibe, akkor nem kéne rámenni a dologra.
Én is és ismerősöm is mindketten melegek vagyunk (nincs köztünk semmi, csak tudjuk egymásról és egy suliba járunk) és most van szalagavatónk. A sulink amúgy nagyon sok mindent megenged, de a tánc tanár egy elég negatív megjegyzéssel élt a meleg párok irányába a bemutatkozásakor, így a másik srác végül nem kérdezte meg, hogy párjával táncolhatna e. (Nekem nincs senkim, így adekvát volt, hogy egy barátnőmmel táncoljak.) Végül egy lánnyal táncol, aki amúgy tudja róla a dolgot.
2-3 (nem reggelemet, hanem) estémet: estéimet
2-3 (nem reggeledet, hanem) estédet: estéidet
2-3 (nem reggelét, hanem) estéjét: estéit
Este rendezett tácos mulatság: estély.
Az ezen viselt ruha: estélyi.
Ilyen ruhát: estélyit.
Egy korábbi kérdésben még lány voltál.
"zyxNoname nevű felhasználó kérdése:
Bal és jobb oldali alhasi fájdalom elviselhetetlen HELP?
17 éves lány vagyok kb 22:30-kor kezdődött az egész azóta tart vettem be gyógyszert nemért semmit és már ott tartok hogy valaki öljön meg"
Kedves leendő végzős!
Tánctanárként szólok hozzá, aki szokott szalagavatót is tanítani. Ha keringőre gondolsz, ott a látvány legfőbb eleme a frakk-estélyi összképe, és az ezekből kialakuló vonalak. Nem kértek még ilyet tőlem, de szívesen vállalnám - más kép fog így kialakulni összképként is, de érdekes lenne.
Olyan egyébként szokott lenni, hogy nem azonos a létszám a fiúk/lányok oldalán, de ilyenkor sem az azonos neműeket állítjuk párba, hanem egy-egy fiú több lánnyal, vagy épp egy-egy lány több fiúval táncol.
Egynemű osztályoknál az osztálytáncnál fordul elő, hogy beöltöznek fiúk lánynak, vagy fordítva, és így kerülnek párba (poénként, vagy mert a lányok páros táncot szeretnének mindenképp).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!