Így mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Januárban lesz a szalagavató. Én nagyon nem akarok elmenni, de azt mondják kötelező. Mi az hogy kötelező? Mi lesz ha nem megyek el? Kirúgnak? Megbuktatnak? Nem lehet semmi ilyen.Vagy felőlem rúgjanak ki, átmegyek másik iskolába. Csak az iskola és az osztály miatt nem szeretnék elmenni, én nem fogok nekik jót tenni ha ennyire tré. (Nem mondom el miért, de nem érdemlik meg, hogy elmenjek. Ne várják el tőlem ezt, ha eddig szinte semmibe néztek.) Mit tudnék csinálni? Ha mégse megyek el mit tudnak tenni?#szabály #iskola #gimnázium #szakközépiskola #utálat #bukás #szalagavató #megoldás #lázadás #kirúgás
2017. szept. 28. 13:59
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és ez a szar még pénzbe is kerül. Hát hogy én nem fizetek nekik semmit, az tuti!
2017. szept. 28. 14:13
2/6 anonim válasza:
Max egy igazolatlant vagy igazgatóit kapsz. Inkább csak az utóbbi, igazolatlan napot nem nagyon írhatnak be, mivel nem tanítási idő... ebből kifolyólag kötelezővé sem tehetik, szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké, hát akkor 1 igazgatói becsúszik, nem olyan nagyon nagy baj. Főleg, ha csak ennyi miatt.
2017. szept. 28. 20:19
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. szept. 28. 20:19
5/6 anonim válasza:
Hat en majd' 20 eve erettsegiztem mar, es az egyik fiu nem jott el a szalagavatora, merthogy "lazadt". Nem lett semmi kovetkezmenye :) Az osztalyfonok meg a legutobbi osztalytalalkozon is ezt emlegette :D
6/6 anonim válasza:
En se mentem el a szallagavatora. Nem.is lett semmi belole. Igazabol igazgatoit se kene adni ilyenekert. Ha meg megis kapsz (bar erre nagyon kicsi eselyt latok) alj ki az igazadert azt pofozd fel a k@rva szajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!