17 éves szülinapomra ciki, ha a szüleimtől boxer alsót kapok?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 20:46
1/16 anonim válasza:
Nem egy tipikus szülinapi ajándék.
3/16 anonim válasza:
Ha ezzel nem utalni akarnak valamire akkor nem ciki.
4/16 anonim válasza:
Eggyáltalán nem , jobb mint ha sminkészletet adnának... :)
5/16 anonim válasza:
nézz a dolgok mögé, szüleid tuti nem rossz szándékkal adnak neked, egy szülő mindig azt adja gyerekének (általában) amit éppen tud. lehet most éppen ezt tudták adni neked de nem ez a lényeg hanem, hogy gondoltak rád.
6/16 anonim válasza:
Egy ideje már az én gyerekeim is szükség ajándékokat kapnak. Sajnos nem tehetem meg, hogy 20-30 ezret kidobjak hülyeségre. Így nálunk is ajándék az új ruha (akár bugyi, melltartó, cipő), persze süti van pluszban. Tehát nem ciki a boxer .
7/16 anonim válasza:
Nekem kicsit fura, de nem ciki!
Valószínűleg csak azért érzem furának, mert alsónemű, zoknit sosem kaptunk így ajándékba,az olyan meg kell venni dolog, egyéb ruhát, cipőt persze igen.
8/16 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Az sem volt ciki, amikor szülinap ide vagy oda, új csomag pelust kaptál!
Azért kapsz boxer alsót, mert
- tudják, hogy szereted,
- ezt tudják megfizetni,
- a kis ajándékkal is éreztetni akarják, hogy szülinapodon SEM tartanak nyűgnek a nyakukon.
9/16 anonim válasza:
sztem ez tök jó ajándék, ezzel nem is tudtak mellélőni :D persze ha szerettél volna kifejezetten valamit akkor persze máshogy érezheted, de ha cikiség lenne én azt mondom, hogy nem :D
10/16 anonim válasza:
Nagyon ciki, tavaly én is azt kaptam, remélem a 25-re már zoknit kapok. Pajtás, nem is értem a kérdésed, már miért lenne ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!