Egyszerű, gyors, "utcai" Halovín jelmez?
Oké, hogy amcsi ünnep és Erdélyben a kutyát sem érdekli, de ez nem tántorít el attól hogy barátnőmmel beöltözve mászkáljunk az uccán.
(utcai alatt azt értem, hogy nem fagyok szét - megfordult a fejemben, hogy ing+nyakkendő+sétapálca és úriember leszek - lány vagyok - de szétfagynék: hegyek között lévő kisvárosban leszek, hűvös van)
Másik ötletem a lómaszk lett volna, de olyat nem tudok keríteni csütörtökig, szóval valami más, villámmegoldás kell, amit házilag is meg lehet csinálni. (pl. sminkkel játszani? amúgy nm sminkelem magam, elég limitált a színkészlet, de tehetünk egy próbát)
Van egy fekete macskafüles hajpántom, még anno kaptam, összvissz ennyi "jelmezem" van, illetve lehetek még Pokémon tréner, más ötletem nincs :/
Egy ismerősömmel komolyan tervben volt, hogy lómaszkban végighúzom(/tolom) egy talicskában a városon.
Jelmezötleeet? :D
Mi a baj a helyesírással?
A Halloween szót direkt írtam Halovínnek. Mert amerikai felhajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!