Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Anliában miét tart október...

Viktória22222 kérdése:

Anliában miét tart október 31. -ig a szünet a suliban ha gyüjtögetés is akkor van?

Figyelt kérdés

2016. okt. 10. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
??????????????
2016. okt. 10. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem tart estig a suli, és manapság jóformán csak családok, rokonok, barátokhoz mennek csokiért. Már nem nagy divat itt kint a halloweeni csokigyűjtés. Kint élek.
2016. okt. 10. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Hazudnék ha azt mondanám, hogy maradéktalanul értem a kérdést, de a lényeg, hogy Angliában nem általános a gyüjtögetés halloweenkor. Előfordul, de alapvetően amerikai szokás.
2016. okt. 11. 00:50
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Ez a kérdés tényleg magyarul van írva...?
2016. okt. 11. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert ott így szabályozták.
2016. okt. 11. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Most miért mondjátok, hogy Angliában nem jellemző a gyüjtögetés? Lehet, hogy a ti környéketeken nem de máshol igen.

Hozzánk rengetek kisgyerek bekopog, de nem csak hozzánk, az egész utcát bejárják házról-házra. Rengetegen!!

De nem szokott olyan sokáig tartani, hogy a gyerekek ne tudjanak másnap suliba menni. Meg nem minden iskolába van 31-én az első nap.

2016. okt. 11. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

ma 12:05

Én Oxfordban élek, és itt nem igazán szokás. Jobban mondva van egy aranyszabály. Ha az ember lakásának ajtaja díszítve van halloween kiegészítőkkel akkor oda bekopognak csokit-cukrot kérni. De egyre kevesebb ember díszíti a lakását már. Családon belül szokott lenni gyűjtögetés de nem úgy mint ahogy egy amerikai filmben mutatják.. Tavaly hozzánk is bekopogtak (pedig nem volt díszítés az ajtómon) de én nem foglalkozom vele. Amikor megyek dolgozni nagyon kevés ajtón látok díszítést. Szóval sok városban már nem divat a gyűjtögetés. Egyébként érdekes, hogy 10 éve amikor kijöttem akkor sokkal többen öltöztek be, és gyűjtögettek mint manapság.

2016. okt. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!