Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Elvinnétek egy 15 hónapos...

Elvinnétek egy 15 hónapos gyereket esküvőre?

Figyelt kérdés
Anyós mondogatja, hogy semmi értelme, nem marad majd meg. Meg ennek annak a gyereke sem bírta. Köszi a válaszokat és tapasztalatokat.
2016. szept. 26. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Én csak akkor vinnék ilyen kicsi gyereket esküvőre ha

1. nem illik lemondani az esküvőt

2. Ha van lehetőség hazamenni amikor a kicsi kezd nyűgösködni

3. Ha nincs senki akire rábízhatnám, hogy otthon maradjon a kicsivel.

2016. szept. 26. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azokon kívül amiket 1es írt, attól is függ,h mennyi időről van szó. Csak egy szertartás v polgári + templomi, esetleg még vacsora / ebéd, vagy kikérő is lesz.

Milyen a gyerek? A szülő ismeri; nyugis v rohangálna.

Mennyire zavar be a napi rendjében. Pl. elég rossz ha alvásidő lenne.

Szóval sokmindent érdemes mérlegelni, én inkább nem vittem anno. Barátnőm esküvője volt. De mondjuk ha a testvérem esküvője lett volna, valamennyi időre biztos magunkkal vittük volna.

2016. szept. 26. 18:33
 3/10 anonim válasza:
Csak ha utálod azt, aki meghívott.
2016. szept. 26. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keretezzétek be egy táblába, hogy az anyósnak először és utoljára igaza volt.
2016. szept. 26. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Esküvőre biztos, polgári házasságkötésre talán.

Meg kell kérdezni a jegyespárt, nem az anyóst.

Persze, attól is függ, hogy kinek a gyerekéről van szó.

Mert lehet, hogy a jegyespár közös gyereke, de lehet, hogy nem közös, csak at egyiké.

Egy esküvő nem olyan hosszú, még karban is kibírhatja, vagy kocsiban.

A családtól is függ, hogy másoknak lesz-e ott gyereke. Még az is lehet, hogy ha több gyerek van, adnak rá valakit, hogy vigyázzon rájuk.

2016. szept. 27. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, kinek az esküvőjére. Ha közeli rokon, akkor nyilván ott az egész família, senki sem tud otthon maradni a gyerekkel.

Ha nem közeli rokon, és az esküvő a közelben van, akkor vinném a gyereket a szerttartásra, gratulálunk, aztán nagymama megy unokázni, én meg a lagziba.

Ha nem közeli rokon, és az esküvő messze van, akkor gyereket leadom a nagyinál, én meg megyek az esküvőre.

2016. szept. 29. 15:35
 7/10 sztrecskó ***** válasza:
nem
2016. szept. 30. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha nem tudnám kire bízni, és mindenképp menni szeretnék (pl. nagyon közeli rokon esküvője). A lagzira semmiképp nem, akkor inkább hazamennénk amikor a baba elkezd fáradni.
2016. szept. 30. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Esküvői fotós vagyok, és azt kell mondanom, ritka az olyan esküvő, ahol egy baba nem üvölti végig a szertartás(oka)t. A legjobb, amikor ilyenkor nem viszik ki, hanem elkezdenek hangosan pisszegni neki, ami még idegesítőbb, mint a gyereksírás. Mondjuk én fotós vagyok, szóval nekem mindegy, a videósok viszont imádják ezt, mert így használhatatlan lesz a felvételük, amiért a párok súlyos tízezreket, százezreket fizetnek. Ilyenkor mindig felmerül bennünk, hogy kisgyerekkel minek... De megértem, ha elmennél úgy is, hogy nem tudod senkire rábízni. Csak arra figyelj oda, hogy a szertartásokon a kijárathoz közel ülj, és ha csak a gyanúja felmerül, hogy sírni kezd, azonnal menj ki vele levegőzni egy kicsit. És ne csak az ajtó elé, hanem messzire.
2016. okt. 3. 13:14
 10/10 Vadkorte81 válasza:
En siman elvinnem,csak a szulei egyezzenek bele,meg keressenek valakit aki vigyaz ra amint odaerunk az eskuvore...gyerekulest tudok szerezni a kocsiba.
2016. okt. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!