Elvinnétek egy 15 hónapos gyereket esküvőre?
Én csak akkor vinnék ilyen kicsi gyereket esküvőre ha
1. nem illik lemondani az esküvőt
2. Ha van lehetőség hazamenni amikor a kicsi kezd nyűgösködni
3. Ha nincs senki akire rábízhatnám, hogy otthon maradjon a kicsivel.
Azokon kívül amiket 1es írt, attól is függ,h mennyi időről van szó. Csak egy szertartás v polgári + templomi, esetleg még vacsora / ebéd, vagy kikérő is lesz.
Milyen a gyerek? A szülő ismeri; nyugis v rohangálna.
Mennyire zavar be a napi rendjében. Pl. elég rossz ha alvásidő lenne.
Szóval sokmindent érdemes mérlegelni, én inkább nem vittem anno. Barátnőm esküvője volt. De mondjuk ha a testvérem esküvője lett volna, valamennyi időre biztos magunkkal vittük volna.
Esküvőre biztos, polgári házasságkötésre talán.
Meg kell kérdezni a jegyespárt, nem az anyóst.
Persze, attól is függ, hogy kinek a gyerekéről van szó.
Mert lehet, hogy a jegyespár közös gyereke, de lehet, hogy nem közös, csak at egyiké.
Egy esküvő nem olyan hosszú, még karban is kibírhatja, vagy kocsiban.
A családtól is függ, hogy másoknak lesz-e ott gyereke. Még az is lehet, hogy ha több gyerek van, adnak rá valakit, hogy vigyázzon rájuk.
Attól függ, kinek az esküvőjére. Ha közeli rokon, akkor nyilván ott az egész família, senki sem tud otthon maradni a gyerekkel.
Ha nem közeli rokon, és az esküvő a közelben van, akkor vinném a gyereket a szerttartásra, gratulálunk, aztán nagymama megy unokázni, én meg a lagziba.
Ha nem közeli rokon, és az esküvő messze van, akkor gyereket leadom a nagyinál, én meg megyek az esküvőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!