Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adjak a barátomnak karácso...

Adriennkukac kérdése:

Mit adjak a barátomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még messze van a karácsony de azért megkérdezem...decemberbe leszünk 5 hónapja együtt. A fiú 14 éves, háth eléggé gazdagok megvan mindene...ötletem sincs hogy mit adjak neki.

2016. aug. 29. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy tilos a trollok etetése, de akkor is. Ha karácsonykor lesztek 5 hónaposak, akkor karácsony előtt négy hónappal ti alig vagytok egy hónaposak. Én a helyedben még nem töprengenék ezen, négy hónap alatt sok minden történhet, főleg ha idő előtt odaadod a srácnak azt, amire hajt. Ha majd december közepén is együtt lesztek, akkor ráérsz ezen gondolkodni. Bocs, ez a véleményem.
2016. aug. 29. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Én minionos alsót adok majd neki, mert tudom hogy utálja, és egyszer poénból felvetettem neki, ő meg lecsapott rá. Hát, így jártam.

Amúgy egy bandás pólót, talán. De szerencsére még van időd kitalálni, ugyan ilyen pánikban voltam a szülinapja előtt, mint te most. Majd írd meg mi lett, kellenek az ötletek :x

2016. szept. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!