Ti mentek kisgyerekkel majálisra?
Figyelt kérdés
én nem merem kivinni a városligetbe... félek hogy kihúzza a kezét az enyémből és 2 mp alatt eltűnik, még odamenni se tud senkihez hogy mondják be hogy hol van... 1,5 éves. a babakocsiban nem marad meg, már régóta nem használjuk, így teljesen el van szokva tőle. De szoktam látni ekkora gyerekeket is kint... nem tudom mi legyen...2016. ápr. 26. 08:27
1/8 anonim válasza:
Ezt nem nekünk kell eldönteni helyetted. Ráadásul nem valami világrengető kérdésről van szó...
Mi 10 hónapossal simán kimegyünk bárhova, bármikor.
Te tudod, hogy a te gyereked milyen: mit élvez, mennyire viselkedik, fél-e a tömegben, stb.
2/8 A kérdező kommentje:
tavaly én is voltam vele, akkor 8 hónapos volt, simán elvolt a babakocsiban, de már nem... lehet hogy inkább játszóházba megyünk.
2016. ápr. 26. 09:40
3/8 anonim válasza:
Nem, mi a gyereket 18 éves koráig a házból nem vittük ki. Beszereztünk egy szoláriumot meg szedte a d vitamint hogy ne kapjon angol-kórt. Így a biztos.
4/8 A kérdező kommentje:
úgy látom itt az emberek nagy része igen vicces.... vagy legalábbis próbál az lenni....
2016. ápr. 27. 08:40
5/8 anonim válasza:
Megneveled a gyereked és utána viheted bárhova, ez így szokott menni, amúgy meg vedd fel azt sem szereti? Figyelni kell rá, csak érzed ha elengedi a kezed, és rögtön elkapod nehogy már ne érj utol egy 1,5éves gyereket.. Nem kell túlaggodni.
6/8 A kérdező kommentje:
igen, egy másfél éves gyerek pont érti miért nem szabad elrohanni, nevelem én, de az nem most fog kijönni rajta... meg hát szoktak eltűnni gyerekek azokkal mivan? azokat se értél utol... amúgy sem azt írtam hogy nem érném utol, de ha annyian lesznek idén is mint szoktak, akkor heringparty van, ami azt jelenti hogy 1 méteren belül 4 ember van mellettem, biztosan átlátok rajtuk hogy a gyerek után rohanjak... de ahogy az idő ilyen marad nem is kell mennünk ilyen rendezvényekre. viszont nem értem miért ilyen bunkó itt mindenki. értem hogy szerintetek nevelés kérdése, meg minden, de ezt szépen nem lehet leírni?
2016. ápr. 27. 08:55
7/8 A kérdező kommentje:
*érték
2016. ápr. 27. 08:56
8/8 anonim válasza:
#5-os voltam.
Rendben Igazad van! Tényleg bunkón irtam le, nekem is van gyerekem, 2 is, az egyik 1 éves a másik 4, volt olyan, hogy elakartak szaladni, de próbáltuk a tömeget kerülni, bár ilyenkor lehetetlen, én rögtön ha érzem, hogy engedné a kezem elkapom, nem szokott baj lenni, illetve a figyelmét elkell terelni, de ez gyerekektől függ ám.. Gondolod irj rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!