Ghost betétdala (oh my love oh my darling) esküvői nyitótáncnak?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 13:50
1/4 anonim válasza:
Hát én nem választanék olyan filmnek a zenéjét ahol az egyik meghalt. Annyi zene van, miért kell egy ilyen szép ünnepre egy ilyen szomorú történetre táncolni?
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel! Inkább ne...
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem mindenkinek a szomorúság jut az eszébe erről a dalról. Ez egy szép szerelmes dal, ennek ellenére szerintem az ilyen csak karót nyelt esküvőkre való. Vidám, jó hangulatú lagziba ilyet nem választanék, inkább valami bulisat.
Weather Girls Raining men, Grease You are the one that I want - én ilyesmivel szívesebben indítanék. Gyorsabban be lehetne vonni a násznépet a táncba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. ápr. 19. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!