Bunkóság ha nem fogok elmenni a bankettomra június végén?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincsenek az osztályban barátaim, örülök, hogy megszabadulok tőlük ápr. 29-én. Nincs kedvem még egyszer jópofizni nekik és a tanárokat is ha akarom, ballagás után fel tudom keresni, mert tudom hogy hol laknak.2016. márc. 1. 21:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem a ballagás sokkal kellemetlenebb a bankettnél :)
És hogy érted azt, hogy április végén megszabadulsz tőlük? Hát az érettségivel mi lesz?:)
2/10 anonim válasza:
Szerintem jó lezárni valamelyest a dolgokat. Nem kell 'jópofizni', ülj le és csendben figyelj. Ha valaki odajön hozzád, beszélgess természetesen.
3/10 anonim válasza:
Én nem voltam az enyémen és nem bántam meg. Kínos lett volna ott jópofizni mindenkivel meg amúgy is csak a magamutogatásról szól. Az akkori "legjobb barát foreverök" már rég szétmentek, az én hasonló gondolkodású baráti köröm mai napig összetart :) szóval nem velünk van a hiba :)
4/10 A kérdező kommentje:
Első: Az hogy áprilisban elballagok és megszabadulok tőlük azt úgy értem, hogy amikor érettségizek akkor nem igazán lesz lehetőségem beszélni velük...amúgy sem szoktam, az utcán sem szoktam nekik köszönni.
2016. márc. 1. 23:21
5/10 anonim válasza:
Ha nem köszönsz az utcán sem az osztálytársaidnak, akkor ugyanúgy nem bunkóság a bankettotokra elmenni sem.
Viszont ne beszéljed be magadnak, hogy bárkinek is hiányozni fogsz.
6/10 anonim válasza:
Miért lenne bunkóság? Mindenki azt csinál, amit akar.
7/10 anonim válasza:
" az utcán sem szoktam nekik köszönni."
Na, ez a bunkóság, nem az, ha nem mész el a bankettodra.
Azzal csak jót teszel a többiekkel, mert nem kell téged elviselniük, és jobb lesz nélküled a hangulat.
8/10 anonim válasza:
Alapvetően bunkó vagy, hogy nem köszönsz nekik. Akkor most csak a bankett miatt miért aggódsz?
9/10 anonim válasza:
Köszönni alap. De gondolod a tanárok örülnének neked a saját lakásukban? Az az ő magán szférájuk. Persze egy-egy tanárral lehet, hogy kialakul szorosabb kapcsolat, de azért nem biztos, hogy otthonukba kellene elköszönni.
10/10 anonim válasza:
Hello! írtam neked priviben:) amúgy szerintem egyáltalán nem bunkóság, ha úgy döntesz, hogy nem mész, mert valószínűleg nyomós okod van rá! én azon a véleményen vagyok, hogy ha ők nem köszönnek neked és jó pár dolgot elszúrtak neked, akkor nem hiszem, hogy tartozol nekik annyival, hogy köszönj nekik. Kitartás! mindjárt vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!