Ötletek Halloween partyra?
Lány, vagy fiú vagy? Hány éves? Hányan mennek a bulidra, ők milyen neműek, és mennyi idősek lesznek? Mi lesz a fő témája a bulinak?
Ezek nélkül elég nehéz válaszolni. Ha leírsz néhány adatot, szívesen írok ötleteket! :)
Köszi az infókat! :)
Programok: Szerintem az első és legfontosabb valami jó halloween-i filmet keresni, az ilyen jellegű filmnézés izgi lehet. Nem tudom, hogy van-e kertetek, de ha van, elrejthetsz pici csomagolt cukorkákat, nyalókát, csokit, és a sötétben lehet ilyen "cukorkakeresés". Hogy érthető legyen, hogy halloween van, elrejthetsz a bokrokba pl két pirosan világító bicikli lámpát, és az "két vörös szem", vagy Te is elbújhatsz valahova, és hirtelen előugrassz, ha valamelyikőjük arra keresgél. Kereshetsz halloween-i zenéket, és annak a karaoke változatára karaokezhattok. Keresettek ilyen "szellemidéző varázsigéket", és azokat próbáljátok ki. Van olyan, amihez be kell tanulni valami táncot, vagy mit, egyszer találtam olyanokat. Ha van kert, csinálhattok tábortüzet is, és ott beszélgetés, pillecukor/szalonna sütögetés. Felelsz vagy mersz, ez egy örök játék, lehet picit halloween-esre csinálni, hogy a írsz cetlikre halloween-es meréseket, és aki jön, az húz egyet, és azt csinálja meg. Faragjatok töklámpást!
Díszítés: Vágj ki fekete kartonból denevér és macska, narancssárgából tök, fehérből szellem alakokat, köss fel valahova szerpentint, és arra ragasztgatsd fel ezeket a figurákat. Gyújts meg sok mécsest. Lehet kapni ilyen szétnyithatós óriás pókhálót, vattaszerű anyaga van, errefekete kartonból kivágot
kivágott tehetsz. A fekete-narancssárga lufik alapdíszek szerintem.
Ételek, italok: Ha szeretitek a sütőtököt, az elég halloween-i kaja, ebből lehet muffint is csinálni. Gyros, pizza, hot-dog, hamburger is jó ilyen alkalmakkor. Ezek otthon elkésztítve a legfinomabbak. Tehetsz ki kistálkákba csokigolyót, kókuszgolyót, giliszta alakú gumicukrot, chipset, ropit...stb. Süthetsz valamilyen sütit, a legcélszerűbb valami finom muffin lenne, amit kidíszítessz mindenféle cukormázzal, marcipánnal...stb. A neten sokféle díszítési technikát találni. Innivalónak egy nagy üvegtálba készíthetnél valami piros szörpöt (pl málna, eper, szamóca). Egy gumikesztyűbe tölts vizet, fagyaszd le, és kész a kéz alakú jég. Ezt tedd a szörpbe. Csinálhattok kakaót, teát is, de bármi olyat ihattok, amit szerettek.
Remélem egy picit tudtam segíteni, jó bulizást! :) 🎃 👻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!