Nálatok meg volt tartva a tűzijáték?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron sajna nem volt megtartva mert esőt jósoltak,aztán meg kisütött a nap. Az érdekelne hogy hol volt megtartva és hogy még hol nem!2015. aug. 23. 19:32
12/22 A kérdező kommentje:
10-es 11-es: Láttam a tv-ben! :D
Amúgy köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 24. 09:28
13/22 anonim válasza:
Nálunk nem volt, mivel szeptemberbe lesz a falunap, és ott lesz nagy tűzijátékozás.
14/22 anonim válasza:
Én a Balatonon voltam, és az alsóörsi tűzijáték látszott onnan, ahol voltunk. Délelőtt esett, délutánra már jó idő volt, de a szél elfújta valamennyire a fellőtt "képeket".
15/22 anonim válasza:
nem mert munkaszüneti nap volt
17/22 anonim válasza:
Hevesen is volt,pedig igen kis város :)
18/22 anonim válasza:
Budapesten a 20.kerületben mindig volt, de most 20.-án nem, mert nem volt rá pénz (állítólag)
19/22 anonim válasza:
Nálunk nem csak a tűzijáték, hanem minden délutáni program, és az esti bál is elmaradt. Mondjuk tényleg nagyon rossz idő volt, szinte egész estig esett, kisebb szünetekkel (Szászvár, Baranya megye).
20/22 anonim válasza:
Nálunk (Nagykanizsa) sem volt semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!