Mit gondoltok a 2006. augusztus 20-i tűzijáték alatt történt tragédiáról? Ti is ott voltatok, átéltétek?
#1 Nem ez életem legszörnyűbb élménye sajnos. Súlyos beteg vagyok (egyébként most 16 éves), ötször műtöttek, egész életemben terrorban éltem az apám miatt, a családomban emberrablástól akasztásig sok-sok dolog történt...Ja,és a 2006.augusztus 20. előtt volt két hónappal a negyedik műtétem :( Privátban nagyon szívesen mesélek, ha esetleg érdekel:)
#3 Szerencsére a tévéostromot (szeptember 17/18. környéke),plusz az október 23-i eseményeket én is csak tévéből láttam:) Akkoriban azonban egy katolikus suliba jártam itt Pesten, ahol olyan jobboldali politikai nyomást kaptunk elsős-másodikos korunkban, ami bőven olyan,mintha én magam is átéltem volna azokat az eseményeket Budapest belvárosában...Gyakorlatilag egy keresztény iskolában próbálták belénk nevelni a gyűlöletet!
#9 Nem,mostanában már tévéből sem! Én gyászolok és emlékezem a borzalmakra,amelyeket átéltem. A legjobb az lenne szerintem, ha állami szintre is eljutna egy törvénytervezet, amely a 2006-os események miatt az augusztus 20-i nemzeti ünnepet nemzeti gyásznappá is nyílvánítsák. Azaz kettős megemlékezések szükségesek szerintem.
Elhiszem hogy ez téged személyesen és mélyen érint, de sajnos a világ nem így működik, emberek halnak meg, gyakran értelmetlenül. A problémám az hogy a te elképzelésed alapján gyakorlatilag minden napot gyásznappá lehetne nyilvánítani.
fél perc google eredménye:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!