Ki, hogy készül július 4. -ére?
Nyilván a kérdés azoknak szól, akik ünneplik.
Egyébként, Nathan Hot-dogevő versenyét közvetítik az ESPN-en?
Amúgy meg semmit nem mutatott fel az USA, ami miatt nekünk kéne rajongani, meg ilyenek.
Fejlett állam, nem rossz, de semmi okunk sincs a rajongásra.
Persze egészségetekre, gondolom eláruljátok, miért vagytok oda érte.
Én épp nem vagyok oda érte, de butasäg mondani hogy jó vagy rossz hely. Kishazánkban is van sok jó és sok rossz hely.
Európában meg még vátozatosabb minden, sokféle ember van.
Na most egy kb 3x akkora területet átölelö szövetségre azt mondani hogy jó vagy rossz, vagy azt mondani hogy az amerikaiak buták szerintem nagyfokú ostobaságra és beszükült látókörre utal.
"Az USA-rajongók csomagoljanak és menjenek az USA-ba."
Mert az ám úgy megy... -.-
"Az USA-rajongók csomagoljanak és menjenek az USA-ba."
Hú, ha tehetném, már indulnék is, ebben biztos lehetsz!!! Minden álmom ott élni.
Ilyen megjegyzéseket, hogy minden álmom, biztos hogy csak 15 év alatti személy tesz.
Tanulj inkább kisfiam/kislányom, hogy arra legyen pénzed, hogy nyaralni el tudj oda menni, a zöld kártyáról meg valószínűleg álmodni se tudsz, vagyis a kint élés is kétséges.
Olyat meg ne mondj, hogy rokon kint él, bla bla, és akkor juj de jó, kint tudok élni.
Megsúgom, nekem is élnek kint rokonok.
Zöld kártyát arra nem kapsz, keress rá, hogy hogyan kaphatsz.
"És ki/mi mesélte beléd, hogy az a hely egy álom?"
Senki nem mesélte belém - voltam ott.
És 30 éves vagyok.
Nem tudom, nekem miért ne lehetnének álmaim, amikért keményen dolgozom, de nem is érdekel a véleményetek. Én ezt szeretném, ez a célom, és teszek is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!