Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha kevés...

Szerintetek gáz ha kevés zsebpénzem van?

Figyelt kérdés
Szóval. Én hónaponta 1500 forint zsebpénzt kapok. Nem vagyok annyira édes szájú se olyan,hogy ha valamit meglátok rögtön megveszem. Úgy megy el a pénzem,hogy minden ünnepre (karácsony,névnapok,szülinapok) kedveskedem sokmindennel a családomnak. Ezért alig marad 4ezer forintom. Szerintetek ez ciki?? Vagy mit csináljak?? PLS segítsetek. 11 éves lány vagyok. :)

#zsbpénzem
2015. jún. 11. 08:07
 1/5 Crudius válasza:

Nem ciki, ha nem ebből kell megélned 11 évesen. :)

Nekem 11 évesen egyántalán nem is volt zsebpénzem. Sőt... azután sem. Tanuld meg beosztani a pénzed, ha úgy érzed hogy nem elegendő arra, amit valóban szeretnél.

2015. jún. 11. 08:51
 2/5 klopusz ***** válasza:

Szerintem nem ciki. Nem az az irányadó, hogy egyesek húszezresekkel dobálóznak.

Viszont nem hiszem, hogy az ilyen, anyagilag túltömött gyerekek vennének bárkinek is ajándékot.

Ez hát a különbség. Az egyik gazdag, a másik figyelmes :)

Egyébként anyukám ad a gyerekeimnek zsebpénzt, hetente annyiszor 100 forintot, ahányadik osztályba járnak.

2015. jún. 11. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Hmm. A családom nem gazdag,sem szegény. És én úgy imádom a családomat,hogy nagyon. :D Anyukám és a papám elhagyott. És mostanában jövök rá,hogy a család mennyire fontos. Értsétek meg,hogy jó szívvel csinálok mindent a családommal,és ne higgyétek azt,hogy sajnáltatom magam!!!
2015. jún. 11. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt zsebpénzem.. és már rég elmúltam 11:D
2015. jún. 19. 12:35
 5/5 anonim válasza:

nekem se volt soha zsebpénzem:D

Még sohasem gondoltam arra,hogy ez ciki lett volna 17/f

2015. júl. 3. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!