Honnan tudok szerezni májusfát?
Én egy kertészetben vennék egy cserepes fát, (max 2m-es nagyságút) és azt díszíteném fel.
Semmiképp sem vágnék ki egyet.
Vegyél valakitől akinek tudod van nagy fája. Vagy keress egy környékbeli erdészt, vadászt, az biztos segít.
Viszont ne onnan szerezz ahol éppen találsz. Mivel ha lopsz vagy kivágod ami önkormányzati akkor gyorsan megtalálnak és olyan büntetést és közmunkát kapsz hogy a következő fát már te neveled a parkban.
Én május kosárban gondolkodom páromnak, szerintem gazdaságosabb és főleg kevésbé helyigényes.
Nagy (olcsó, talán tesco-s) füles kosár, bele pár csokor virág, papír szalaggal körbetekerni a fülét és pár lelóbó szalad és kész.
Mini májusfára OBI-s 2-3 méteres bükkfa hengeres rúd, koszorú, szalagok :) 20p összerakni :)
Én kosarat fogok csinálni :)
8: Ez a kosár nagyon jól hangzik!
Még nem láttam ilyet, de jó ötlet, és így nem csak vidéken lehet, hanem városban is májusolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!