Mit ünneplünk március 15-én?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz, hogy 30 évesek vagyunk (férj, feleség) és nem tudjuk. Persze a google-be rá tudok keresni, de hétköznapi nyelven szeretném tudni. És az gáz, hogy igazából ez nem nagyon érdekel minket?2015. márc. 15. 19:11
1/18 anonim válasza:
Létezik úgynevezett alapműveltség. Nos, ez annak szerves része lenne.
2/18 anonim válasza:
Érettségit mennyiért vettétek?
3/18 anonim válasza:
nem jársz még iskolába?!!Ezért nézz TV-t hallgass rádiót, ne csak a zenét, vagy a szexfilmet...
4/18 anonim válasza:
Polgári átalakulás kezdetét Magyarországon, plusz a szabadságharcot az osztrákok ellen.
5/18 A kérdező kommentje:
A kérdés komoly. De ugy látom ti sem tudjátok a választ, mert nem tudjátok egyszerű érthető hétköznapi nyelven elmagyarázni.
2015. márc. 15. 19:43
6/18 anonim válasza:
Alapműveltséghez hozzátartozik, hogy tudjuk mit ünneplünk bizonyos ünnepnapokon. Ezért igen, elég szégyen, hogy nem tudod, főleg, hogy nem mentegetőzhetsz, hogy nem tanultál róla. Azt, hogy nem érdekel az egy dolog, de nem tudni az már tényleg a butaság tetőfoka. Én nem hangoztatnám a helyedben, hogy ennyire ostoba vagy..
7/18 anonim válasza:
ma 19:44 vagyok
Én tudom, és szerintem rajtad kívül mindenki tudja , hogy mit ünneplünk. De nem fogom neked leírni, mert a google előtted van, és nyugodtan el tudod onnan is olvasni. Elég érthetően, hétköznapi nyelven is leírja több oldal, hogy mi is történt 1848 március 15. Le van írva az előzmények, okok, és a vég kifejlett is. Arról nem is beszélve, hogy lassan 20 éve érettségi tétel is.
8/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt tényleg nagyon gáz 30 évesen megkérdezni. Mindenféle politikától mentesen: az embereknek illik tudni, hogy a jeles napokon mégis mit ünnepelünk.
Sosem jártatok iskolába? Minden évben műsor van, tanul is róla az ember, normál esetben utánaolvasol, stb...
Ennyire műveletlenek vagytok minden téren, vagy csak ez maradt ki?
9/18 anonim válasza:
Igen, elég nagy gáz. Már általános iskolában is tanították, tartottak ünnepséget. Még a nem Magyarországon élőknek is!
10/18 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem segítetek. De akkor tényleg ti sem tudjátok, ha nem tudjátok nekem megfogalmazni pár mondatba. Ha tudnátok segítenétek. Erről ennyit.
2015. márc. 15. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!