Hogy lehetne egy új ünnepet csinálni? Sulikezdés ünnepe mikor nem kell suliba menni (a többi lent)
Biztos velem van a baj, de se humort, se logikát nem látok a kérdésedben.
Egész nyáron nem mész iskolába, majd az iskolakezdést megünnepled úgy, hogy...*dobpergés*...nem mész iskolába? Nooormááális???
Egyébként létezik sulikezdés ünnepe, úgy hívják, hogy tanévnyitó. És azért kell bemenni - ahogy ezt a kérdésben is nagyszerűen megfogalmaztad -, mert elmondják, hogy mi lesz ebben az évben, megkapod az órarended, meg egyéb világi hívságok.
Értem én, hogy szar érzés reggel felkelni és bemenni az iskolába két hónap lazsálás után - én is utáltam -, de ugyanúgy utálnád akkor is, ha egy nappal később kellene menni. Merthogy a nagyszerű javaslatod annyiból áll, hogy egy nappal meghosszabbítod a nyári szünetet. Annak meg semmi értelme.
Csak erősködsz, gondolom nem szelheted a huszas éveidet...
Komolyan ennyire nehéz felfogni, hogy amit kitaláltál, az egy hülyeség? o_O
Gondolj már bele: 1 nappal később menni azért, hogy még egy napot örülj magadnak, meg kockuljál?
Hát sok sikert hozzá, bár előrukkolhattál volna valami olyannal, amire nem csak negativot kapsz..
1. Nem vagyok 20 éves
2. Ne kockulok otthon
3. Ez egy kérdés amit olyan embereknek akartam föltenni akik értékelik is és jót nevetnek rajta lehet hogy hülyeség de akkor is ha az ember kedve jobb lesz tőle akkor én is boldog vagyok :) nem értem a keserűséget a kommentekben de ha szeretitek a sulit ám legyen és kérlek nee írjatok ilyen keserű válaszokat köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!