Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit vegyek neki?

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Karácsonyi húzás volt az iskolában. Nemrég váltottam iskolát, ezért mindenkiről csak pár dolgot tudok. Egy fiút húztam.Annyit tudok róla, hogy focizik mániákusan. Szerintem nem szeret olvasni, bögrét nem vehetek, mert 3000 Ft a keret. Tehát magas ár, nem is értem.Valaki esetleg tudna segíteni? Gondoltam valami focis dologra, de nem tudom, hogy milyen csapatokat szeret és, hogy milyen focis dolgok vannak, mert ehhez nem értek.. A válaszokat előre is köszönöm. 13/L (ő is 13 éves.)
2014. dec. 14. 19:21
 1/3 anonim válasza:
Derítsd ki melyik a kedvenc csapata és vegyél neki valami cuccot. Szurkolói sálat vagy valami kulcstartót. Ilyesminek biztos örülne. Meg egy tábla csoki és le van tudva. Az se baj ha kicsit túl mész a kereten. A szándék a lényeg
2014. dec. 17. 19:19
 2/3 anonim válasza:
3000Ft a keret?!!! atyaisten.. szerintem ez kicsit sok azért de mindegy:) Kérdezd meg valamelyik haverját,vagy csinálj ugy mintha valaki más helyett kérdezősködnél hogy miket szeret meg stb,én igy ugy csináltam most:DDD
2014. dec. 18. 20:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:)) Ment a zöld kéz!:)
2014. dec. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!