Mi az hogy a hosszú hétvégét be kell pótolni szombaton?
Ez nem így megy. November 1-e idén szombatra esik, kapaszkodj meg, 2015-ben meg vasárnapra fog esni, de 2016-ban hétfőre..Azt, hogy hétvégére esik még ünnep marad. Azért mert 6-7 évente hétvégére esik egy ünnep nem fogják mindig módosítani a törvényeket.
A pénteki napot, meg otthon töltheted, de le kell dolgoznod. Vagy szerinted jobb lenne ha csütörtök otthona vagy mert ünnep, pénteken dolgozol, majd jön 2 napos hétvége??
szerintem a kéredző diák ahol nem fizetnek egy huncut kanyit se, csak többet kell járni
amúgy megértem, az oktatás még mindig egy szar a mostani 9.eseknek pedig 8 órájuk is van
igen diák vagyok és elég gáz hogy 2 pénteket megtartanak egymás után
különben sincs értelme a szombati munkanapnak mert aki teheti ellógja, sok munkahelyen kiadják szabadnapnak
#7 iskoláról van szó (általában a csoport 50%< része hiányzik ilyenkor)
#6 ezt én is tudom de mi a ***nak? Bírják már ki hogy 1 nappal több a szabadság ne akarjanak már minden kis +szünetért egy 1 napos hétvégét cserébe, nem dől össze a világ ha mindenki néhány nappal kevesebbet dolgozik egy évben
Ti ennyire jó dolognak tartjátok ezt?
Ha úgyis ellógod, akkor nem tökmindegy neked?
Nekem személy szerint tökmindegy, mert amúgyis dolgozok 18-án, meg 4-én is! De nem is háborgok felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!