Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Esküvőjükre mit adjak ajándékba?

Esküvőjükre mit adjak ajándékba?

Figyelt kérdés
Barátom unokatesójának lesz holnap az esküvője. Nem nagyon beszélek vele ritkán is látom.. viszont mivel meghívott mégis kéne valamit adjak. Én lány vagyok. Az unokatesója is de inkább olyat akarook aki mind2nek ilyen közös ajándék :) segiiitsetek !!! :)) pl tescoba valami ? vagy valami boltot ahol nezhetnek.? :)

2014. aug. 22. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
vásárlási utalvány, de miért nem adtok a barátoddal közösen?
2014. aug. 22. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
barátom a táncba ad bele pénzt ő ajándékot nem vesz.. de lehet én is a táncba aztán annyi. Mivel még a rokonom se így szerintem nem veszek ajándékot mivel nem tudom azt se hogy mit szeretne meg ilyenek barátom se tudja mit kéne úgy döntöttem a táncba adok bele pénzt és kész. :) azért köszi
2014. aug. 22. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Javasolom, hogy vegyél két fakanalat, és öltöztesd az egyiket menyasszonynak, a másikat vőlegénynek. Ez nem kerül sokba, alkalmi ajándék, a pénzt meg a táncba adod.
2014. aug. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!