Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek szalagavatóra...

Honnan szerezzek szalagavatóra táncpartnert?

Figyelt kérdés
az összes fiú haveromnak van már párja, vagy nekik is most van szalagavató, és az osztályból akikkel jóban vagyok nekik is van már párjuk. hol tudnék találni táncpartnert Budapesten?
2014. jún. 22. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress valakit az alsóbb évfolyamból.
2014. jún. 22. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:
senkit nem ismerek onnan
2014. jún. 22. 18:50
 3/5 anonim válasza:

Esetleg rokonod, unokatesó, tesód, baratod (pasid), sima fiú baratok pl altalanos iskolábol, szomszéd, szüleid barátainak fiú gyerekei.

Nem kell h kebelbaratok legyetek, csak ha siman jobban ismered es gondolod h jó lenne párnak akkor kérd meg. Szerintem sokan örülnének.

Amugy nekünk olyan is volt h a tánctanár mivel tánciskolába oktatott onnan hozott 1-2 profi táncost azoknak akik nem lett párja. Ők nem voltak ott minden próbán mivel tudtak táncolni, csak a vége felé a koreográfia miatt jottek. Szal a tanctanart is kerdezd meg :)

Vagy osztalyfőnökkel ha joba vagy, ő is biztos tanit mas osztalyokban és ott bedobja h "gyerekek valaki nem akar tancolni az osztalyomban egy lanynak nem lett parja blablabla"

Szerintem sima ügy ne aggodj :)

2014. jún. 22. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. jún. 22. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Utálok táncolni és a szalagavatókat, kiöltözést, de ha Budapesten laknék, táncolnék veled. :) 23/F
2014. jún. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!