Találtam egy gyönyörű szalagavatós ruhát ami nagyon különleges, és úgy érzem igazán "én vagyok". Viszont anyukám nagyon ki van akadva, mert a ruhában van fekete is. Nektek mi a véleményetek? Hogyan győzhetem meg anyukámat?
Ez nem menyasszonyi ruha, csak régimódi, arisztokrata stílusú ruha. Régen a gazdagok abroncsos ruhát hordtak, és az első bálozók fehérben jelentek meg.
Ez a mai "menyasszonyi ruha"-stílus csak ezt akarja leutánozni.
Az elsőbálozók még mindig fehérben vannak. Akár a bécsi operabálon, akár máshol. Persze nem kötelező abroncsosat felvenni.
Szerintem a fekete minta nagyon szép ezekben, nekem is kifejezetten tetszik az.
A ruha fazonja már kevésbé, de nem is ez volt a kérdés, meg nem is nekem kell, hogy tetsszen.
És igazából anyukádnak sem: a te ruhád lesz, te bérled. Kész. Te választod.
Szerintem is válaszd azt, ami neked tetszik! :) Persze kereshetsz még olyat, ami mindkettőtöknek tetszik, vannak szolidabb feketék is. De a lényeg, te te érezd magad jól benne! :)
Nekünk amúgy novemberben lesz..... ;)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!