Most pénteken nyitva lesznek a kisebb postahivatalok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 20:24
1/7 anonim válasza:
nem
ez a munkanap át lett helyezve következő szombatra. a hosszú hétvége érdekében
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, azóta rájöttem! :) Azért köszönöm a választ. :)
2014. ápr. 29. 20:34
3/7 anonim válasza:
2014. május 2. (péntek)
Az alábbi szolgáltatóhely kivételével a posták a szombati nyitvatartási rend szerint üzemelnek.
Budapest Fogarai úti TESCO posta – 07:00-24:00
Budapest Elevencenter postapartner (1118 Budapest XI. Rétköz utca 7. ) – zárva
Budapest Kispest Autópiac postapartner (1194 Budapest XIX. Nagykőrösi út 162 ) – zárva
Budapest Plaza postapartner (1106 Budapest X. Kerepesi út 73. ) – zárva
Budapest Récsei Bev. Közp. postapartner (1146 Budapest XIV. Istvánmezei út 6. ) - zárva
4/7 anonim válasza:
Nem mindenhol van ám 4 napos hosszú hétvége :)
5/7 anonim válasza:
A kérdés a kisebb postákról szólt, nem az országosan néhány kivételről
6/7 anonim válasza:
De te azt írtad, hogy minden zárva lesz.
De nyitva lesznek szombati nyitva tartás szerint. Ezek a kivételek nem lesznek nyitva.
7/7 anonim válasza:
Én nem használtam ilyen szavakat, ne csúsztass. A mondandó továbbra is igaz: a pénteki munkanap át lett helyezve. A posták legalább 95 százaléka csak H-P üzemmódban működik, ezért a hosszú hétvégés megállapítás igaz a kérdés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!