Pár nap múlva tabló fotozás mire számítsak?
Figyelt kérdés
Nemem: Férfi 15 éves ( már ha egy 15 éves férfi :)2014. márc. 31. 22:08
2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg? Mért?
2014. márc. 31. 22:18
3/7 anonim válasza:
Meg fognak dobálni száradt egérürülékkel ha nem énekled elég hangosan a Borat féle amerikai himnuszt.
4/7 A kérdező kommentje:
Ertem!
2014. márc. 31. 23:15
5/7 anonim válasza:
3# ezen most besírtam:D amúgy az első válaszoló jól mondja!
6/7 anonim válasza:
minimum egy digitális tükörreflexes gépre...
7/7 anonim válasza:
Számíts arra,hogy igazgatni fognak,hogy hogy állj be,és lehet hogy közben az egyik ki fogja törni a nyakad... :'D
De amúgy sima ügy,csak fotózni fognak,és ne izgulj már ez nem egy modellfotózás vagy mi.
És bár nem ez volt a kérdés,de nem,egy 15 éves nagyban eltér egy férfitól,pláne ha azt hiszed hogy ennyi idősen már tényleg férfi vagy.
15/L (ja és csak hogy tisztázzuk,én sem hiszem magam még nőnek 15 évesen,úgyhogy nem kell nekem esni) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!